![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2026 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ima brit simon video o tome je izbacio prosle nedelje. Ne znam dal smem da kacim youube linkove ovde Last edited by Andrew Wiggins; 02.06.2025 at 19:27. |
|
||||
|
||||
![]()
@Andrew Wiggins
Okay, hvala na info. Možda sam nekako predvidio tu informaciju. |
|
||||
|
||||
![]()
Slušao sam malo Brit Simona što govori o tome...da, DV neće biti više onakva kakvu ju poznajemo.
Osobno, imao ja veće šanse il ne, platim, pa me ne izvuku, ...eh, sve je to lutrija. Svakako, ostajem na liniji. Sve ono što je dobro u životu, nije džaba. :-) |
|
|||
|
|||
![]()
Izgleda se aplikacije za lutriju nece placati. Ne znam da li je to pozitivno ili ne, jer su ovako sa besplatnim aplikacijama sanse veoma male (otprilike 1 u 200) da te izvuku. Kada je bilo ono pravilo za pasos aplikacije su opale za oko 50% sto je povecalo sanse 2x. Da su stavili $250 fee za aplikaciju sanse bi se vjerovatno povecale 10x za nas koji ozbiljno zelimo da dobijemo i imamo mogucnost da platimo.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Realno 250$ nije malo za kockanje ali mogli su da uvedu simbolican trosak od recimo 10-20$ i to bi cak eliminisalo po meni pola ljudi. Zamisli uplacujes 5 godina po 250$ i ne izvuku te....... |
|
||||
|
||||
![]()
Okay. Samo prijava je džaba. Al' nzm kako će netko bez novaca, doći do financijskih sredstava za ono šta slijedi poslije.
I kada dobiješ na Lutriji, tek onda kreću financijski izdaci. Ovak' ljudi igraju iz zabave, te ruše šanse ostalima za dobiti na Lutriji. Znam da 250 bucksa nije mala lova, al' bi time ipak ljudi koji ozbiljno žele doći tamo (-do USA) imali veće šanse. Ako te ne izvuku gubiš pare, al' su ti šanse veće. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, ja sam o tome pisao jos davno, kako se mnogi prijavljuju cisto iz zabave, a naravno daleko od namjere da bi poduzeli nesto ako ih izvuku. Cinjenica je da svako imao pravo i da ne mozes zabraniti nikome samu prijavu, ali ali...
sta je to bilo ranije za pasose, kakvo pravilo nesto se ne sjecam?
2017 - NOT SELECTED X 1 2018 - NOT SELECTED X 1 2019 - NOT SELECTED X 1 2020 - Didnt apply 2021 - Didnt apply 2022 - NOT SELECTED X 1 2023 - NOT SELECTED X 1 2024 - NOT SELECTED X 1 2025 - NOT SELECTED X 1 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bilo je pravilo da aplikant mora imati valid pasos da bi aplicirao sto je smanjilo ukupan broj prijava za pola. Mozete vidjeti na ovom linku u tabeli 7: https://travel.state.gov/content/dam...-7-26-2024.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
@mulj
Hvala. Tabela zorno pokazuje da je u ono vrijeme kada je trebalo imati pasoš za prijavu (-valjani pasaoš gdje u prijavu unosite broj sa pasoša), broj aplikanata bio upola manji. :-) |
|
||||
|
||||
![]()
Mi koji nismo izvuceni tih godina kad je morao pasos smo bas baksuzi. Prepolovio se broj prijava i opet nas nije htelo
|
![]() |
|
|
![]() |