![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv 2027 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima,
Kao sto vec znamo, prijava na lutriju jos nije pocela, ali evo neki mali update konacno na ovom linku (Last updated: November 5, 2025). U biti nista novoga nema, ali nesto se ipak dogadja. https://travel.state.gov/content/tra...ry-period.html Nadam se da ce uskoro sve krenuti kao sto smo vec godinama navikli. |
|
|
|||
|
|||
|
Iako ovo jos nije potvrdjeno, BritSimon kaze da je moguce da ce za prijavu trebati 1 USD fee i passport.
Vise informacija: https://www.youtube.com/watch?v=QTMbhiOgVMM Nadam se da ce prijave krenuti uskoro. Pozdrav svima |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- 1 USD fee (smanjuje broj prijava jer nemaju svi mogucnost karticnog placanja, a neki ne zele da plate) - Passport (smanjuje broj prijava jer mnogi nemaju pasos ili ga ne zele staviti; prosli put je upola smanjilo broj prijava) - Odlaganje prijava (ljudi koji nisu u toku nece ni znati da je termin pomjeren) - Ostali razlozi kao npr. povecani troskovi obrade ako se dobije, trenutna administracija, drugacija forma itd. ce isto uticati na smanjenje broja prijava. |
|
|
||||
|
||||
|
Mnogi se samo "igraju". Nisu ozbiljni oko lutrije.
Ja baš želim, ako je ikako moguće, da me izvuku. Da je bilo u igri i onih "250 USD", da platimo i to bi platio. :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Valjda ce uskoro krenuti prijave jer imajmo u vidu, ovim pomeranjem - pomeraju se i datumi rezultata i pocetak intervjua. Nece biti pocetkom maja nego tokom jula-avgusta ako krenu uskoro prijave
|
|
|
|||
|
|||
|
Pa nije to da se ručno pregledaju prijave pa da bi se pomerilo izvlačenje, danas sve dobiješ "na jedan click" 😂
Šalim se malo ali moje mišljenje je da ne bi trebalo da bude nekog velikog pomeranja izvlačenja... |
|
|
||||
|
||||
|
I ja sam tako mislio ali Brit Simon kaze da ce sve pomeriti......nece rezultati biti u maju niti ce intervjui poceti u oktobru. Samo kazem da se zna
|
![]() |
|
|
|