![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Jel poslao neko prve formulare? » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ako se ne varam (neka me netko ispravi ako grijesim), mislim da cca 60 dana prije interviewa dobijes email da je doslo do promjene statusa sa tvojim caseom. Nakon toga provjeris svoj CN broj na webu i vidjet ces daljnje upute za proceduru i datum kada ti je zakazan interview. Nakon toga obavis lijecnicki, prikupis sve papire i cekas interview. Nije naodmet usput pratiti i visa bulletin, cisto za slucaj sigurnosti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Nakon promene statusa za sva dodatna pitanja treba kontaktirati ambasadu u koju idete na intervju.
|
||||
|
||||
|
Treba nam onaj pin iz Raiffeisn banke za bilo koji poziv,kad se zove ambasada???
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nadji broj IV odjela u ambasadi i taj broj zovi.
|
||||
|
||||
|
Hvala.I dalje imam trip da nisam lepo popunio formulare,hoce li mi reci ako sam negde pogresio,odnosno hocu li biti obavesten email-om?
|
|
|
|||
|
|||
|
Meni je dosao email sa obavestenjem i linkom sa uputstvima.
|
||||
|
||||
|
[quote=milosx;29596]Meni je dosao email sa obavestenjem i linkom sa uputstvima.[/QU
Kako mislis? |
|
|
|||
|
|||
|
Ovo mi je stiglo na email koji sam napisao u prijavi na lutriju:
XXX, MILOS: You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing. Ulogujes se u onu istu stranicu gde si proverio da se izvucen, i sada tamo umesto congratulations stoji datum zakazanog intervjua i link http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
|
||||
|
||||
|
To sam shvatio.Posle koliko vremena ti se to pokazalo?
|
|
|
|||
|
|||
|
13.2. sam dobio obavestenje, ulogovao se i nasao 13.4. za datum intervjua, tacno 2 meseca pre. Potrazi listu koju je napravio vrhunski pa ces videti kad je ko dosao na red. Sve ti pise na ovim stranicama, a nema toga mnogo.
Izvucen si, dobijes mail, sakupis papire i pojavis se na intervjuu, to je to.