![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
ne znam u čemu je problem. ja sam vadio oba ta, trebalo mi za konkurs za posao. jako lako se oba vadi. govorim za Srbiju.
"o nekažnjavanju": vadi se u SUP, besplatno, gotovo za par dana. dođeš, kažeš da to hoćeš, pitaju te za koju svrhu, ispuniš mali formular i dođeš po to za 2 dana. "da se ne vodi postupak": u sudu, opštinskom valjda. za nezaposlene besplatno. ispuni se kratak obrazac i pokupiš sledeći dan. ne kontam zašto toliko ljudi pravi od ovoga toliki problem. ja to vadim stalno. treba mi za konkurse za posao. (a od svih konkursa, bio sam dobio samo 1 posao koji je trajao mesec dana.) ako niste platili račun, mislim da to nije krivično delo. ambasada traži "o nekažnjavanju" iz SUP-a. žele da vide dal ste nekog ubili, opljačkali, izboli nožem, silovali i sl. ne gledaju dal ste platili parking ili ste bacili papir od žvake na ulicu. "da se ne vodi postupak" služi da neko vidi dal ćete biti slobodni u narednih nekoliko nedelja ili par meseci. ako se vodi postupak, možda odete u ćorku za par meseci. ako vas neko obučava za neki posao, hoće i da vas uposli bar nekoliko meseci, a ne da odete iza rešetaka. |
|
|||
|
|||
![]()
Pustis ambasadi u Beogradu (Kanadskoj ili Americkoj) email u kom ih pitas koja ti potvrda o nekaznjavanju treba za vrstu vize za koju predajes i dobices odgovor.
|
|
|||
|
|||
![]()
U Beogradu se potvrda iz MUP-A ceka do 10 dana. Ako zivis u Beogradu a iz nekog drugo grada si, onda je period cekanja duzi (dve nedelje). To je moje iskustvo u Beogradu. Potvrda iz suda se odmah dobija.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=hope;27870]ne znam u čemu je problem. ja sam vadio oba ta, trebalo mi za konkurs za posao. jako lako se oba vadi. govorim za Srbiju.
"o nekažnjavanju": vadi se u SUP, besplatno,[/QUOTE] Besplatno je jedino ako je za posao, Inace je negde oko 800 din. |
|
|
![]() |