![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdravljam drustvo !
Juce sam skoro srcku dobio kada sam proverio status i video da sam izabran za daljnje procesiranje ! Wow Dosta sam upucen u daljnju proceduru posto mi je drugar dobio prosle godine a jos je ovde ide za 2 meseca pa ce mi pomoci. Ali ja i dalje imam nesto da vas pitam veoma sam zabrinut ! Moja situacija je da sam ozenjen i imamo jednog sina od 5 god i zena je trenutno u veoma ranoj trudnoci. Jos nismo rekli nikom vi ste prvi ! Svi bi mi ako sve bude ok sa green cardom isli napolje ! Ali problem su finansije.Jer znam da moram placati green card po clanu porodice plus put itd. Ja sam bio predprosle god u Coloradu sa H2B vizom tako da posao bih nasao verovatno veoma brzo a i imamo jako dobre prijatelje tamo. Moje konkretno pitanje je da dali prvo mogu ja izaci na jedno pola god ili vise pa posle povuci porodicu ili moramo svi zajedno odmah naravno ako sve bude ok u daljnjem procesu za dobijanje green card-a ? Hvala unapred ! ! ! |
|
|||
|
|||
![]()
Posle intervjua i dobijanja vize,svi imate 6 meseci rok da odete u USA.
Dobitnik (nosilac) moze uci prvi,a ostali mu se moraju pridruziti za najvise 6 meseci. Procitaj forum,mislim da je bilo slucajeva sa trudnocama i da su recimo prolongirali datum intervjua,dok se zena ne porodi,zbog pregleda i slicno. Cestitam na dobitku i SRECNO! |
|
|||
|
|||
![]()
broj mi je 24 hiljde i nesto. Ocu da pitam ako ispunim sve online i posaljem nazad sledece nedelje kada mogu da ocekujem intervju ako sve bude ok ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Alene prvo daq ti cestitam na tome da ti je zena u drugom stanju, pa onda i na dobitku za lutriju.
Svake godine visa bulletin je drugaciji, ali vjerovatno da prije februara neces doci na red. Vi na razgovoru za vizu morate platiti odmah za sve, a kako ti je Nadja rekla svi clanovi porodice moraju uci u USA u roku od 6 mjeseci od dana intervjua. Naravno da ne moraju svi skupa, ali dobitnik mora doci prvi. Mozda da ti dodjes prvi, odmah poslije intervjua i onda bi imao nekih 5 mjeseci da se snadjes i dovedes ostale. Srecno u svakom slucaju.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv 2013 izvuceni maj-oktobar | Milosdv | Prva koverta | 716 | 13.04.2013 18:46 |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
Lista Dobitnika DV 2013 | Milosdv | Prva koverta | 0 | 04.05.2012 00:16 |
Nova prijava za DV-2013 od clana nedin | nedin | Stare teme | 5 | 20.10.2011 01:22 |
![]() |