![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Time: [B]Wednesday, October 6 · 6:00pm - 7:30pm[/B]
Location: [B]Američki kutak, Makedonska 22, Beograd, Dom omladine, I sprat[/B] Konzulat Američke Ambasade će održati javnu prezentaciju za viza program DV-2011 takozvani Green card Lottery. Godišnji DV program za useljenje omogućava izdavanje 50.000 viza za stalni boravak osobama koje ispunjavaju jednostavne, ali striktne uslove programa, a koje se biraju metodom slučajnog izbora-lutrija, i koje su iz zemalja sa niskom stopom useljenja u SAD, među kojima je i Srbija. Prezentacija u Kutku. |
|
|||
|
|||
![]()
E upravo sam dobila pozim i ici cu. Good Spirit dolazis?
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]()
Pa ne znam, odgovorio sam sa možda, videću kako budem stajao sa obavezama tog dana.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=celestine;18454]E upravo sam dobila pozim i ici cu. Good Spirit dolazis?[/QUOTE]
.....dali pozivnice dobijaju svi koji su izvučeni za dv-2011? |
|
||||
|
||||
![]()
[url]http://www.americancorners-sam.net/modules.php?name=News&file=article&sid=646[/url]
A sta ce ti pozivnica? |
|
||||
|
||||
![]()
Baš tako ;)
Pod pozivnicom je celestine verovatno mislila poziv na facebook-u koji sam i ja dobio jer pratim američki kutak. Slobodno se pojavite ili najavite tamo, kod njih se nikada ništa ne plaća, čak koliko se sećam ništa se ne plaća ni članstvo samo se slika donese. A uvek imaju zanimljive stvari. Naravno za one koji nisu u Beogradu, AC postoji i u drugim gradovima Srbije. |
|
||||
|
||||
![]()
Dodao bih da su veoma prijatni ljudi koji rade u AC Subotica. A sigurno je tako i u drugim gradovima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam clan American Corner-a i ujedno sam i preko fejsa uclanjena u grupu - zato su me pozvali, i pozivaju me za svaki event. To je to. Inace je stvarno sve besplatno, koriscenje biblioteke i sve ostalo. Svakog meseca izdaju program i moze se prisustvovati raznim dogadjajima.
26. april - poslata prva koverta iz Kentucky-ja 13. maj - stigla prva koverta CN - DV211EU00011xxx 31. maj - poslali formulare nazad u Kentucky (bez povratnice, obicnom postom... ali uverena sam stici ce ili je vec stigla) 21. septembar poslata druga koverta iz KCC, stigla pocetkom oktobra 18. novembar zakazan intervju........odlozen... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Good Spirit;18460]Baš tako ;)
Pod pozivnicom je celestine verovatno mislila poziv na facebook-u koji sam i ja dobio jer pratim američki kutak. Slobodno se pojavite ili najavite tamo, kod njih se nikada ništa ne plaća, čak koliko se sećam ništa se ne plaća ni članstvo samo se slika donese. A uvek imaju zanimljive stvari. Naravno za one koji nisu u Beogradu, AC postoji i u drugim gradovima Srbije.[/QUOTE] ....ha ha baš sam ispao plavuša (iz vica) sad mi je sve mnogo jasnije (zahvaljujući linku,hvala Neverhood) .Na prezentaciju naj verovatnije neću ići zbog termina(vreme za roditeljske obaveze) ali ću sigurno ovih dana svratiti do AC...Hvala |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam clan AC i prisustvovala sam njihovim programima. Doci cu u sredu. Drugarica mi je obecala da ce ici, a takodje sam pozvala jednog druga. Zainteresovana sam da upoznam clanove foruma, naravno ako oni hoce. Za one koji nisu iz Bograda, AC organizuje i prezentaciju u nekoliko gradova u Srbiji. Verovatno postoje i u okruzenjenju. Ako nekome treba sajt:
[url]http://www.americancorners-sam.net/[/url] |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2011 - Da se prebrojimo | zeljko987 | Stare teme | 447 | 08.04.2012 15:09 |
DV Slike - Intervju - Zelena karta po dolasku u USA | igor_hunk | Stare teme | 12 | 09.10.2009 22:49 |
Zelena karta, kada!?!? | Macedonia Ohrid | Vaša strana | 6 | 11.05.2009 15:13 |
Zelena karta | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 14.06.2005 23:11 |
![]() |