![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Odlazak u USA bez igde ikoga » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Evo, kao što naslov teme kaže, da li netko ima iskustva u glumi u Los Angelesu, filmovi, serije,reklame, itd., pošto je to centar svijeta što se tiče glume(velike produkcijske kuće,poslovi...)?
Bilo bi dobro okušati se u tome, mnogi sada veliki glumci odlazili su u LA i proslavili se, mnogo njih uopće nije imalo nikakvog iskustva. Naravno, bilo bi lakše kada bi znali nekoga tko bi vas preporučio nekom producentu, scenaristu, ali mislim da se može i bez toga jer kao što sam gore naveo, mnogo njih bili su totalni početnici. |
|
|||
|
|||
![]()
Ti ili si odlucio sve nas ovde da zajebavas, ili ti stvarno nesto fali. Iskreno, ovo bi bilo smesno da nije tuzno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Au,sta mu bi....nije istina!E samo se jos o ovome nije pisalo na forumu....Molimo stanare LA,forumase, da se jave sa iskustvima i preporukama!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ma koji ce mu skola....imas kurseve. Par meseci fino kurs i zakucas na universal....ima oma da ti daju 20 miliona. Kazu da su pozicije za glumce stalno otvorene, jer to jos nikome nije palo na pamet da dodje u LA i trazi posao glumca...
|
|
||||
|
||||
![]()
Nudity included?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa jasna stvar, ma i unutrasnje organe pokazujes za te pare ako treba!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
e sad sam prosvjetljena, svi moji problemi su rijeseni. LA ja stizem!!! neka mi pripreme dobar scenarij.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Svi u LA!!! ![]()
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|||
|
|||
![]()
postavljac teme me pitao oko skole za pilote a sad bi da bude glumac, sta je sledece...tajni agent?
"The most interesting man in the world" DOS EQUIS |
![]() |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Los Angeles, California | asmiki | Lokacije u USA | 191 | 15.05.2019 19:38 |
![]() |