![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ako moze edna informacija, poso na forumov se utepav citanje a ne najdov takov slucaj.
Dali ima uloga za dobiavanje na GreenCard toa sto prethodno sum bil odbien za Work&Travel? Pred 3-4 godini imam aplicirano za WT no poradi toa sto bev nazad so ispitite ne dobiv. Prasanjeto mi e dali toa mi gi namaluva sansite za dobivanje na GreenCard? Seuste go nemam isprateno DS260 formularot pa cisto me interesirase dali toa ima nekakva uloga. Edit: USte nesto, vo poleto State/Province, jas na samata lotarija imam pisano naselba, poradi toa sto kaj nas takvo neso ne postoi, me interesira dali vo DS-to ako go izostavam toa pole, odnosno go stikliram ona DOES NOT APPLY ke imam nekakov problem zoso ne mi se sovpagja so samata aplikacija za lotarijata... Se nadevam bev dovolno jasen ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mozda me niste razumeli sta sam zelo da pitam ako ne stikliram 2 godine treninga nemam mogucnost da upisem pocetak sadasnjeg posla na to sam mislio!A nama ne treba 2 godine radnog iskustva ili treninga sto su oni dali da se stiklira.Ovo nema veze sa diplomom sve je uredno zavrseno nista vandredno tako da na inetrvju ce i sami videti.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://s32.postimg.org/t6f0y78g5/Untitled.jpg
Mislio sam na ovo!!!Ja ovo nemam ponudjeno verovatno zato sto je ona nosilac,znaci ona ima a ja ne zato sam i pitao jer me zbunilo ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da se ponovimo, dve godine treninga ne zavisi od toga sta je vama poslodavac trazio, vec od pozicije. Na primer, pozicija blagajnik zahteva dve godine treninga i u pitanju je oficijalno skolovanje. Pozicija kasir/ka ne zahteva nikakav trening (skolovanje), mozda 15 dana obuke. Kao sto smo vam rekli, stiklirajte to polje za svaki slucaj. Sup.Mod. Last edited by SEEUSAIC; 18.05.2016 at 17:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Farmaceutski tehnicar je ona!
A za mene ne postoji to da stikliram!Vereovatno i ne treba. Hvala na odgovoru ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi,
Jedno pitanje: Pre 5-6 godina, priveden na treznjenje, pusten ujutru a krajnji ishod cele je PREKRSAJNA prijava za narusavanje javnog reda i mira. Da li napisati YES kod onog pitanja jesam li ikada hapsen i osudjivan. Posto je ovo bilo treznjenje, i ne vidi se u evidenciji. Dobicu potvrdu od suda da nisam osudjivan, ovu iz MUP do sad nisam vadio. Hvala na svakmo savetu ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Drustvo , evo da vam javimo - upravo smo kompletirali nase ds-ove
![]() Sad ide za mene period uzivanja a za zenu period iscekivanja i blage nervoze ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Drugari , malo pitanje, u DS kad smo popunjavali , zena je greskom napisala sadasnje umesto devojackog prezimena svoje majke. Koliko to moze da bude problem ? I jos jednu gresku je napravila a to je ime srednje skole je stavila na srpskom, dakle 1. ekonomska skola.
DS260 je poslat , da li da ih cimamo da otkljucavaju ds radi ispravke? |
|
|||
|
|||
![]()
Bokit za to prezime ne znam da ti dam tacan odgovor i mislim da bas nece traziti dlaku u jajetu i imati problema u vezi toga....i nas ceka intervju pa iskreno morace neko iskusan ti reci sta i kako jer sam pocetnik u ovom kao i ti
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cao drugari, spremam se da uskoro krenem sa popunjavanjem DS-260 obrasca. Video sam bosansku verziju i do sada imam samo dve nedoumice, a obe su vezane za prebivaliste :
1. "Permanent address", ja imam ujaka koji zivi u Clevelandu, ali ako se ukaze prilika ja bih pre gadjao neki IT grad... Da li da upisem njegovu adresu ili da ostavim prazno ili nesto trece ? ![]() 2. "Is this address where you want your Permanent Residence Card (Green Card) mailed ? - Da li ovde misle na srpsku adresu ili tu americku koju (ne) budem naveo? Pozdrav, M.S. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
Popunjavanje 2012 DS-230 Online Formulara | jedan.od.nas | Uputstva za dobitnike | 108 | 05.04.2014 13:40 |
Formular I-864 | mvp977 | Prva koverta | 12 | 17.06.2009 05:07 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |