![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
malo cu i ovde da smaram sa pitanjima jer su vezana za popunjavanje DS-260. Izvucen sam u drugom krugu i poslednje cifre su mi preko 25000 i koliko sam razumeo to znaci da ako sada popunim formular bicu pozvan na intervju okvirno u febraru-martu? Iscitao sam gomilu tema i pokusavam obraditi sto vise informacija i sto pre popuniti formular, jer sam procitao da sto pre trebam to uraditi jer sam izvucen u drugom krugu i postoji sansa da se GC podele... Previse informacija i prevelik pritisak dovodode do toga da sam zbunjen ![]() Dosao sam do dela Work/Education/Training i tu zapeo. Sta da stavljam u (present) primary occupation? Imam zavrsenu cetvorogodisnju masinsku skolu i taj posao nikada nisam radio niti bih zeleo da ga radim u buducnosti jer trenutno radim kao freelance programer i hteo bih takav posao da nadjem i u USA kada odem? (vodim se kao nezaposlen poslednjih 5+ godina) U radnoj knjizici imam svega 2 meseca upisanog radnog staza za neki posao koji sam radio pre 7-8 godina i to je to. Takodje, sta staviti za other occupations? Za sada toliko. Hvala |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja bih stavio da mi je posao "Self employed developer/programmer", a ona dva meseca bih stavio u "other occupations". Najbitnije ti je da tacno ubacis skolu (imas srednju cetvorogodisnju), jer se po tome kvalifikujes, a ovo za posao i ako pogresis nije smak sveta. Ako neko ima drugaciji predlog ili je imao slicnu situaciju neka napise. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nisam self-employed jer nisam preduzetnik... Ima li neko drugi sta da stavim? Da li se pod primary ocupation smatra da stavim zavrsenu skolu ili zaposlenje? Takodje, da li se pod other smatraju neki drugi oblici obrazovanja, zvanicni ili nezvanicni? Ili se sve ovo jednostavno popunjava podacima u vezi posla? Hvala ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima evo da javim da sam izvucena pre par dana u drugom krugu i imam par pitanja.
-Prvo zanima me sta ste popunjavali u poljima rezervisanim za adrese deo koji je naznacen kao state/province, ili je to nebitan podatak, -drugo moj case number je 24xxx, pa me zanima kakve su mi sanse za dobijanje poziva za intervju i da napomenem, dobila sam preko BIH. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Immigrant Visas Contact |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nazvacu ih danas i pitati, ali verujem da ce i mene ohladiti...
![]() Ponovicu drugi deo mog pitanja, mozda mi mozete odgovoriti-Da li se pod primary ocupation smatra da stavim zavrsenu skolu ili zaposlenje? Takodje, da li se pod other smatraju neki drugi oblici obrazovanja, zvanicni ili nezvanicni? Ili se sve ovo jednostavno popunjava podacima u vezi posla? Gledao sam i preveden formular na bosanski i verujem da je sve u vezi posla, ali bih da proverim... Hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
uf... Pa sta onda staviti pod primarno zaposlenje za zvanicno nezaposlenu osobu?! 1000 pitanja za jedan prost dokument... Verujem zato sto puno zavisi od ovoga da se zato i pridaje toliko znacaj dokumentu :/
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
Popunjavanje 2012 DS-230 Online Formulara | jedan.od.nas | Uputstva za dobitnike | 108 | 05.04.2014 13:40 |
Formular I-864 | mvp977 | Prva koverta | 12 | 17.06.2009 05:07 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |