![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanje: Prva prijava / DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ekipa, evo sam neki dan sam poslao po prvi put ovu prijavnicu.
Muci me to da sam svoju sliku (koju sam se isti dan u foto radnji slikao) poslao prema navedenim specifikacijama, a sliku supruge i djeteta sam uploadao onakve kakve sam imao kuci (nisu bili u prilici ici se slikati) tj. cini mi se da slike ne zadovoljavaju uvjete za prijavu... jeli to toliko bitno i dal sam najebo? ![]() Zahvaljujem |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bilo je dobitnika koji su se slikali telefonom, u kuci, i nije bilo problema. Navedi sta nije bilo ok... |
|
|||
|
|||
![]()
Njihova je bila skenirana manja slika (ona kao sa osobne karte) i nisu se vidila ramena nego krupnija lica... Tamo stoji naznaceno kako se takve slike nece priznavati pa me to brine.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.immihelp.com/green-card-l...tructions.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imam problem, posto su me moji prijatelji prijavili na zelenu lutriju u poslali moje podatke, malo su vise zurili i pogresili su u popunjavanju podataka. Nisu procitali uputstvo. Samo me zanima da li mogu da ponistim prijavu ili da je ispravim, ili da li postoji mogucnost da ugasim nalog sa zelene lutrije?
Hvala unapred |
|
|||
|
|||
![]()
Mozes da se prijavis sledece godine, ne vidim nikakvo ogranicenje. A mislim da to sa middle name-om ne bi trebalo da ti pravi problem za ovu godinu.
|
|
|||
|
|||
![]()
i ja isto mislim da to nije preveliki problem, posebno sto se moze lako objasniti zasto je doslo do greske. sad ne znam, ako neko zasigurno zna neka potvrdi ili nas demantuje.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drustvo!
Zna li neko sta je inital application ? Trazi mi odma na startu da unesem taj niz cifara ? 1. Confirmation Number: In the space below, type the confirmation number that was given when you applied. Format: 2015xxxxxxxxxxxx. Forgot Confirmation Number |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vencanje pred intervju | GreenM | Intervju (interview) - Ambasada | 49 | 21.06.2025 14:30 |
Interview DV2015 | Cunami | Intervju (interview) - Ambasada | 1016 | 20.10.2015 21:22 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Poslata prva koverta... | Bibinomad | Prva koverta | 12 | 27.10.2010 21:00 |
Prva koverta stigla, a ja vec u SAD... | Nikola | Prva koverta | 21 | 19.06.2009 13:34 |
![]() |