Sto bi rek'a moj crnogorac (pokazujuci na knjigu i komentarisuci moje "sjajno" znanje Druge kosmicke brzine): Nis' ti to, djevojko moja, ni vid'la a kamoli dodirnula

Ovo sam ja sebi sama (a i jos nekima) odgovorila na postavljeno pitanje odozgo...
Gangs - sta ti je ovo? Spisak trazenih? Ajd' klikni na taj link pored (June 2009 statistics) - k'o sto i sam rece ko hoce da nadje i vidi...
U 80 odsto Los Angelesa ljudi slobodno setaju (jel' ti mozda na onom linku zapao za oko prefix South na spisku lokacija?)
Generalisanje o padu ekonomije necu da komentarisem, svi smo u istim da ne kazem cemu... ja se vise od gangova plasim ovih finih, obrazovanih sto utekose sa zivotnim ustedjevinama i penzionim fondovima... sljama ima svuda.
Kirije su priblizno iste u svim velikim gradovima. Cene kuca odredjuje trziste.
Niko nikada nije rekao da "zlatno vreme" moze da se vrati, valjda treba da koracamo u napred... ni Jugoslavija se vise vratiti nece iako pola moje familije stalno setno gleda u daljinu i to kaze, nece ni "zlatna" Kalifornija pa sto god da ljudi ocekuju. Ali - dok je sunca, paradajza, mandarina i jagoda nista se ne brini, nece propasti ova drzava. Nikad nije ni zivela od berze, filmova i kompjutera.
Btw - stigao tromesecni izvestaj od 401k pre neki dan

Dobro je...
Plaze su ciste i sredjene, Okean kako gde...
Gore vatre na periferiji, pomalo se treska svaki dan ali davno se desio Northridge (da ne prizivam sad).
Iskreno ti zavidim na mestu gde sada zivis - i razumem tvoja poredjenja.
Ali opet iskreno - nemoj u Kaliforniju

mada klima je to, zar ne? Nije lako sa suncane plaze otici na sneg i kisu... pa taman i da je kuca tamo koliko ono rece? 200k?
Z
p.s.
Jel' pod Hollywood i sve ko sa filma mislis na one mjuzikle sa sredine proslog veka u doba "zlatnog razvoja filma"? Davno Hollywood ne ulepsava - naprotiv. Cak sta vise ovaj CSI me prepada svaku noc...a o Fringe i da ne pricam. Filmovi isto tako... jedino ako sad ne optuzujes Proposal, Julia ili He's just not that into you da lazu narod. Znaci romanse i komedije - to i ovako sluzi za date sa devojkom, ostali zanrovi ne bas... uuuu a i What happens in Vegas nikako ne laze! Ma ni milimetar jedan