![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » Atlanta, Georgia » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1000 dolara u Srbiji i 1000 dolara u SAD nebo i zemlja. Jedino kolicina garderobe, cipela i tehnike (bele, sive kakve vec boje) je veca za ove pare u SAD nego u Srbiji. Sve ostalo ne. Evo jedan od primera (dacu primer mojih nekih mesecnih troskova - dvosoban stan od oko 80 m2, selo u Indijani): - stan 525 dolara - struja 55 dolara - gas (grejem se na njega ) 43 dolara (konstantno placam 12 meseci) - hladne su zime ovde - voda, kanalizacija i djubre su mi 100 dolara mesecno - internet, kablovska i fiksni telefon (mogu da pricam ceo dan da hocu u okviru Amerike i Kanade) - 100 dolara - mobilni dve linije bez neta - 80 dolara - osiguranje za stan (drvene kuce, sta znas a i trazi gazda) - 25 dolara - rata za kola (ako imas kredit za kola - opet zavisi kakva imas nova, stara, mala, velika, domaca, japanska, nemacka itd.) - osiguranje za kola - 95 dolara (ovo moze jeftinije zavisi koliko si paranoican/a) P.S. garant sam nesto preskocila (moji ti "fiksni" troskovi bez automobila (kredita i osiguranja) su oko 1000 dolara mesecno) U Srbiji mi je struja uvek bila skuplja od komunalija (a u njih je spadalo grejanje). Ako me secanje dobro sluzi. Naravno da troskovi debelo zavisi od lokacije i od toga od koga dobijas usluge. Last edited by vuxanne; 13.06.2012 at 14:01. |
Tags |
atl, atlanta, dirty south, georgia, southside |
|
|
![]() |