Citat:
Prvobitno poslao korisnik miga
Ja sam polozila testove od prve pre 10 dana, ali za voznju moram da cekam do 8.01. Ocigledno kad mene je neka velika guzva i ceka se mesec dana...
|
Miga, trebalo je i ja da cekam nekih 3 nedelje izmedju polaganja testova i voznje (tako mi je bilo zakazano), ali mi je prijatelj savetovao da treba ujutru da odem ispred DMV-a (od 7h ujutru), pa da cekam red i da se prijavim za standby polaganje, tj. da cekam da li ce neko odustati od polaganja, pa da izadjem na polaganje voznje umesto kandidata koji je odustao (ili se nije pojavio na polaganju).
Tako sam i odradio, u petak sam polozio testove iz prve, a u ponedeljak ujutru sam otisao, cekao od 7h do 10h i polagao voznju (i pao sam), pa sam 3 dana nakon toga (u cetvrtak) otisao i ponovo cekao za standby polaganje i polagao sam i polozio voznju (6 dana nakon polaganja testova polozio sam voznju i to iz drugog pokusaja).
Dakle, mozes otici ujutru u DMV i cekati da se neko ne pojavi na polaganju voznje u zakazanom terminu (a, to se uvek desava) i polagati u terminu osobe koja se nije pojavila na polaganju. U danu kada sam ja polagao voznju bar 7-8 osoba se nije pojavilo na polaganje voznje u zakazanom terminu.