![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Union jobs (sendikat) u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ajde sada redom
![]() Samo da vam kazem trenutno sam na bolovanju ( o tome detaljnije kasnije ) tako da imam vremena pisati i odgovarati na pitanja. Ukratko ![]() Iz predhodnih postova ste vidjeli da sam imao velikih problema sa centar managerom ali iz ove sadasnje perspektive to je nista ![]() Posto nisam imao dogovor sa njom na centar panelu moj slucaj je otisao na local panel . to se desilo 10. maja . Tom panelu su prisustvovali tri predstavnika menadzmenta ( centar manager,district manager i labor manager) i tri sendikata ( moj stewart,bisnis agent i jos jedan biznis agent) ... Prvo ja prezentujem "otvorenu izjavu" pa onda centar manager odgovor i onda krene diskusija ( vise svadja) . Tu glavnu ulogu igra labor manager ( kao sudija) , on je sef svima i on regulise medjuljudske odnose u tom division ... Sve u svemo objasnio sam situaciju i kako me ona verbalno vrijedjala i prekrsila je ugovor itd . Ono je u odbranu rekla da mi se izvinula i da sam prihvatio izvinjenje i da nema razloga za ovaj panel, rekla je uvijek mozes rutu da napravis slobodnom i da budes swing driver ( vozac bez rute svaki dan druga ruta). Rekao sam laboru samo zelim da se postuje ono sto je u ugovoru da mi date mojih 8h request ako odobrite i da se to ispostuje. BA ( biznis agent) je rekoa da ona nema pravo da zove clanove sendikata na njihov privatan broj i ometa ih u radu , ona kucka kaze rijetko to radim ![]() Da skratim labor manager mi je na kraju rekao : Dragane mi cemo ubuduce uskladiti tvoju rutu sa odobrenim 8h request I mi demo te dispatch ispod 9.5 posto si na listi 9.5 . I tako je Panel zavrsen iako nisam bio zadovoljan ona je trebala biti kaznjena a i jeste kasnije se ispostavilo Oni su sve ovo mogli da stave pod tepih kao uvijek sto rade ali ja sam zvao ETNICKI POMOC telefonski broj i prijavio je korporaciji. Tacno znam dan kada su je zvali iz korporacije i morala je dati odgovore na neka pitanja . Oni ne vole da njihovo ime bude istaknuto gore kao problem tako da je sve to tiglo veliku frku. Ona je na motivacionom sastanku (psm) tog jutra rekla " ovo je Amerika i imate slobodnu volju da radite sta god hoceta, niko vas nije tjerao da radite ovdje i ako se nekome ne svidja moze traziti drugi posao".. Vidio sam da se digla velika frka.Ta Etnicka komisija sastoji se od 5 clanova koji vrse istragu o navodima koje sam naveo, direktno su ukljuceni executives ( vrh kompanije) , tako da to diglo veliku frku... Ona nije htijela da ode sa pozicije i da ode iz ovog centra ali su joj ponudili da ode u novo skladiste koje je otvoreno blize njene kuce kao rjesenje. Ona vise Nikada nije komunicirala sa mnom a od tada oni su me drzali i postovali ugovor. Ona je otisla u julu i dosao je novi menadjerski tim dva on rood supervisora i novi manager... Nastavit ce se...
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DoD jobs or join the Army | konislav | Stare teme | 29 | 21.11.2009 05:35 |
![]() |