![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Gay život u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
@magelan - u isto vrijeme smo pisali odogovor, ali mi se cini ili da ja ili ti nismo shvatili njegov post.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja predjoh toliko kilometara u zivotu i bih na toliko mesta ali me opet niko ne vrbova... Eh, sta da se radi. Ja da mi je takva familija i da ih tako brukam ili ne brukam, izjasnila bi se odmah da sam lezbejka pa nek pricaju sta hoce za mene.
Off topic ali related: godinama su me u Srbiji prozivali kad cu da se udam i kad cu da imam decu. Ako bi me previse smaralo pitanje ja bih rekla da sam lezbejka i muk. I sok, i drama. Ali zacute. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam za pitanje o djeci odgovarao da sam imao zausnjake i da ne mogu imati djecu. To bi ih totalno sjebalo i ne bi vise zabijali nosice gdje im nije mjesto.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti si tvojim odgovorom veci fanatik nego sto mene predstavljas. Hvala za savete za Iran, vrlo rado bi otisao i obisao, posto vidim da nisi informisan kakva je zemlja Iran, nego zatupljeno gledas u ono sto ti mediji serviraju. Iz toga bi rekao da ni ti nisi nesto mnogo tolerantan cim neku zemlju deklarises kao simbol necega negativnog, a ne znas nista o njoj. Po tebi su ljudi na Balkanu glupi, a svi u Americi su pametni, bas lepo od tebe. Toliko te je stid od Balkana, a vidim i strah, ne vidim razlog, a i nije lepo tako da deklarises ljude. Kao sto ti meni predlazes gde da idem i sta da radim, ja isto tebi preporucujem da skines embargo na taj tvoj mozak i da se opustis, ako te je pogodilo moje misljenje, ako si pripadnik te grupacije ja ti se izvinjavam. Moj post je bio moje misljenje na ovu temu zato sto je u postu postavljaca pisano o pravima i borbi za prava, pa sam ja iskazao svoje misljenje, valjda i ja imam neka prava, tako sam i naveo primere kako bi bilo da se i o njihovim pravima pise, samo neka prava, a nisam pisao zbog toga sto se pisalo o mestima za izlaske zivotu i dr. Mozda sam pisao ne povezano i nejasno pa se tako zakljucilo. Toliko se potencira Srbija i ne samo ona, nego i ostale drzave bivse YU, kao da ih neko svaki dan bije i masakrira. Koliko godisnje ima napada na pripadnike lgbt populacije kod nas? Mizerno malo i ljudi i ne obracaju paznju na njih dok ne pocne prica o paradi, a pise se kao da ih svaki dan biju. Kao Balkan je divlji, a Amerika pitoma, pa i tamo ima napada, uvek ce ih i biti svugde u svetu, na zalost. Protiv nasilja sam i nemam nista protiv gej ljudi dok me ne ugrozavaju, kao i svi ostali. Izvinjavam se pripadnicima gej populacije i nisam mislio nikome da odredjujem sta ce da pise, a sta ne, slobodni smo ljudi. Naravno ovo je poslednje sto pisem na ovu temu, da ne bi otislo u bespotrebnu raspravu, ipak ljudi dolaze da vide informacije, a ne rasprave. |
|
|||
|
|||
![]()
I bre kakve teske strasti ovde na temi... Zakljucak mi je GEJ zivot POCINJE u USA jerbo izgleda kod nas na Balkanu gejeva nema, svi su heteroseksualci...
|
|
||||
|
||||
![]()
Recimo da jesam. I apsolutno ne zastupam stav "pametniji popusta" i zato se i jesam prikljucio ovoj temi, prosto ne volim kad neko krene da lupeta. Dosta sam dugo na ovom forumu, jos duze u USA, svako ko je iole pratio teme koje sam zapoceo na ovom forumu zna da niti sam lupetao, niti prosipao gluposti. Ali kad vidim iste, smatram se duznim da se suprotstavim. Kao sto si mogao da vidis, nisam se uopste ukljucivao dok ti i tebi slicni niste krenuli da mracite po temi.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Izvini, ali Srbija je divlja zemlja u kojoj vlada bezakonje, i stvari su sve gore i gore. Sto bi tebi "Havaji i USA" bili u snu kad je u Srbiji tako dobro... Odlicno, krajnje je vreme bilo. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cao emancipovani Balkanac. Last edited by SEEUSAIC; 04.04.2013 at 04:57. Razlog: Upozorenje: Krsenje Pravilnika Foruma |
|
|||
|
|||
![]()
Ali stvarno... ovo je vec degutantno!
Prvo si reagovao: sta vi sad tu pisete gejevi, nema sta vi na ovom forumu da se javljate, idite na druge forume, onda bi nas sve poslao u ilegalu (to je ono kad napises: zadrzite to za sebe i sl.) Sve zajedno se to zove getoizacija. Kada ti neko malo ostrije skrene paznju na to, pocinje najprimitivniji pijacni recnik. E tome nije mesto ovde i zato molim administratore da reaguju! |
|
|||
|
|||
![]()
Kazem ja ludilo shizenje...
Aj da stavim koju zanimljivost vezanu za temu. Vec sam pominjala cuvenu domacu hejt grupaciju Westboro Baptist crkvu. Pa evo jedan prilog vezan za nju. klikni za video sa jutjubeta ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najjeftinije države i gradovi za život u USA | zanesena | Lokacije u USA | 37 | 09.11.2018 18:28 |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
Posao,djeca i život | Bullet4MySelf | Vaša strana | 8 | 14.11.2012 21:29 |
Život na Balkanu | hope | Vaša strana | 27 | 18.05.2012 12:02 |
Varijante za život u USA - Studiranje | Mikimax | Vaša strana | 46 | 22.04.2012 02:04 |
![]() |