![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Social Security Number & Green Card » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koja je prednost EU pasos osim sto nemas zezancije oko vize ako imas love i ides turisticki?! Bezveze... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
EU pasos je po meni u dosta nepovoljnijoj poziciji od nase situacije. Tako da je bolje da nam ne ukidaju vize ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ZeljkoUsa: To verovatno sto pises vazi za srpske pasose, mora da ima prednosti EU pasos...no videcu kad za to dodje vreme.
Mijan: Ne znam, ali mislim da nije ogranicen boravak EU gradjaninu u USA. A za dalje,,,videcemo. Sigurno da necu biti ilegalac, ne gori mi bas toliko pod nogama. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
GC stigla danas
![]() ![]() SSN Otišli smo drugi dan po sletanju sa dokumentacijom ALI nema sile da su hteli da nam izdaju SSN. Kažu sačekajte 10 dana, trebalo bi da vam stigne pa ako ne stigne onda da dođemo. Inače 2 SSA blizu nas su skoro zatvorena a ovaj je u pm. Sačekamo tih 10 dana odemo opet kad ono, treba da sačekate 21 dan a ne 10 dana... Mi sad digli frku zvali tu neke nadređene ovo ono... Izvinjavaju se službenica napravila grešku kao skoro je počela da radi. Odemo nakon ovog zezanja da probamo u još dva SSA tamo ista priča za 21 dan...
|
||||
|
||||
![]()
U momentu kada sam ja cekao svoj SSN bilo je moguce 24 sata posle pokretanja postupka dobiti papir kao potvrdu tvoje aplikacije koji je sadrzao tvoj SSN broj. I onda pravac na trazenje posla...
|
|||
|
|||
![]()
Moj savet je da sto pre predate za capital one secured credit card (posle dolaska u US) da ne gubite vreme ja sam bezveze izgubio 10tak dana.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Stigao SSN tačno mesec dana od ulaska, sada još vozačka....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da li si isao u SSA kao mnogi nakon prvog ulaska da pokusas samostalno da se prijavis za SSN ili ne?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
slavek samo par postova iznad se nalazi odgovor na tvoje pitanje ![]()
DV-2014 - first application for GC ! ![]() DV-2014 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2015 - second application for GC ! ![]() DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED ! ![]() DV-2016 - third application for GC. Never give Up! |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Oduzimanje Green Card-a | takecare | Agencije za prijavu | 6 | 08.05.2017 14:42 |
Green Card - Sigurnost | Bazzoli | Vaša strana | 11 | 07.07.2015 05:01 |
Green Card za porodicu | Zorzy88 | Stare teme | 3 | 07.02.2011 19:43 |
Green Card and SSN | Smith6000 | Stare teme | 1 | 17.02.2010 09:14 |
![]() |