![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Gay život u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
A meni se cini da je rasprava sta je normalno sta ne totalno off topic jer tema nije ta vec lepo kaze GEJ zivot u USA.
A meni malo svi ti hejterski komentari zvuce na Westboro Baptist Church clanove. klikni ili sa jutjubeta klikni Mada koliko sam ja upucena najveci homofobi su oni koji mozda cak duboko u sebi i vole malo da smeknu druge muskarce hehe. A? |
|
|||
|
|||
![]()
Simo, ako dodjem u Chicago, jel imate nekog decka za mene, ja sam singl?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A mene licno zanima sto se tice ove DOMA-e. Npr sta ako se ozenis za decka u jednoj od ovih devet drzava, jel moze da se dobije zelena karta preko supruznika? Meni ovako neupucenoj se cini da su ti brakovi usled ove dome poslali samo fiktivni...
Ako moze, nadji lepo nekog Amera pa da dobijes drzavljanstvo brze ko covek... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Šalim, se naravno ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, zaboravljate da je imigracija na FEDERALNOM, a ne STATE nivou. Znaci jos uvijek nista od imigracije homoseksualnih parova.
|
|
|||
|
|||
![]()
A imate i pretrage za GLBT friendly employers kao npr. http://www.simplyhired.com/a/special.../glbt-friendly ili 10 Gay-Friendly U.S. Companies: Shop and Work the LGBT Way , klikni ili obrnuto unfriendly klikni
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kao što napisah u prvom postu: Svi ovde očekujemo pozitivan ishod zasedanja Vrhovnog suda - da brak bude priznat i na federalnom nivou, što onda podrazumeva i imigraciju.
|
|||
|
|||
![]()
To ne moze da priznaju a bitno da ako npr. zena rodi dete koje je zaceto tokom silovanja, bioloski tatica siledzija moze da ima pravo da vidja dete, cak i da se sudi i zahteva ocinstvo. To im je skroz okej... u 31 drzavi je sasvim ok klikni
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najjeftinije države i gradovi za život u USA | zanesena | Lokacije u USA | 37 | 09.11.2018 18:28 |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
Posao,djeca i život | Bullet4MySelf | Vaša strana | 8 | 14.11.2012 21:29 |
Život na Balkanu | hope | Vaša strana | 27 | 18.05.2012 12:02 |
Varijante za život u USA - Studiranje | Mikimax | Vaša strana | 46 | 22.04.2012 02:04 |
![]() |