![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » O pravičnosti, a i licemerju :) » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
I ja se slažem u potpunosti sa dreadnot-om. A pogotovo sa adminom foruma o banovanju.
Učestvovanje na ovom forumu bi trebalo biti privilegija a ne pravo. |
|
||||
|
||||
![]()
Evo, pobrisao sam sve što je bilo nekulturno, trajno banovao konislava (i alter ego)... jbg... sviđali su mi se neki njegovi stavovi, ali ne i način na koji ih je iznosio. Prvo sam čisto psovke, posle sam pokušao u prolazu da mu pomenem jer je mnogo stariji od mene pa drugačije nije ni primereno, a on ovako...
![]() ![]() Neki će reći da su moji postupci nedemokratski, neki će reći da sam preblag, ali nije to u principu ni bitno. Bitno je da ljudi dobiju tačnu informaciju, i iskustva iz prve ruke - zaključci su na njima, a sve je ostalo apsolutno nebitno. Itmatrna mu je stao u odbranu (možda se sada i kaje zbog toga, posle ovakvog rečnika člana "mrzim mufljuze", ko zna...), i to je sasvim ok, čak je i dalja rasprava u redu... Po meni, u okvirima normale je, pa čak i da je ista osoba (u šta sumnjam), meni ne smeta - dok god je razgovor u domenu debate. Ali krenu li konstantne prozivke i omalovažavanja kao što smo imali u par navrata, reagovaću isto. Tako je kako je. Kome se ne sviđa - everything is just a click away. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
dobro @zana ali ja ne vidim koju poentu ima taj tvoj predugacki post,ja znam da ubijanje zivotinja kaznjivo,ja sam naglasio da je u pitanju bila sala,zar ne?ali nisi strucno prokomentarisala uvredu na moj racun?! to si nekako izostavila,dal posle neke sale postoji zakon koji ti dozvoljava da nekog vredjas.
![]() ![]() a sto se tice gospodina konislava,covek je samo iznosio stavove koji su suprotni od vecine i onda je dolazilo do medjusobnog objasnjavanja ciji su stavovi ispraviniji,ni meni licno se ne svidja njegova podela na klosarske(i sam sam obavljao nekoliko njih ![]() glupo je sto se uopste ljudi prepiru na forumu cija je svrha informisanje,a ne politika ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mislim da vise i nema svrhe diskutovati o konislavu. Kome se svidjao njegov "opus" slobodno moze da lista po arhivi.
|
|||
|
|||
![]()
slazem se za forum o lovcima ali ovo nije forum o radnicima na klosarskim poslovima(po konislavu,ne moj licni stav) zar ne?tako da ne vidim neku licnu uvredu.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bilo je vise licnih uvreda pojedinim clanovima foruma, cak i psovki. A sto se tice poslova ("klosarskih" ili ne) svako ima prava na svoje misljenje i kriterijume. Mozda je nekome "klosarski" posao elektricara u Iraku koji je konislav radio, a npr. rad u prodavnici ili spasilac na bazenu gospodski. Sve je to do licnih afiniteta, ambicija i sposobnosti.
Ako mene pitas "klosarski posao" ne postoji, jer klosari nemaju posao. ![]()
17.01.2011. - stigao u Chicago Last edited by nemili; 24.02.2010 at 15:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Što se Vašeg pravopisa tiče Vaši postovi govore sve o tome, ali bi pokušaj da Vam (kao i cenjenom članu Žani) se ukaže na nepoznavanje elementarnih pojmova bio jednako uspešan kao i pokušaj da se šizofreničar ubedi da je nešto za šta je on ubeđen da je crveno u stvari plavo. P.S. Kada otvarate novi thread nemojte drugom članu "ukazivati čast" da se "vodi" kao kreator tog thread-a, dakle Vaš nivo kulture je i ovde više nego očigledan. Last edited by Itmatrna; 24.02.2010 at 19:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Grammatical_conjugation#Examples http://books.google.com/books?id=5u2xAV3u6ukC&pg=PA264&lpg=PA264&dq=jeste+ ste&source=bl&ots=Y37GOJekjL&sig=KM4phd8NuViHhS_bs 48CqOFEBgo&hl=en&ei=8nCFS7rpEo3WNpj1vDQ&sa=X&oi=bo ok_result&ct=result&resnum=4&ved=0CBEQ6AEwAw#v=one page&q=jeste%20ste&f=false Citat:
![]() (ovo me podsetilo sad na Džim Kerija u filmu Lažov, lažov, kad se tuče s olovkom jer nije plava) ![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ok, u pravu ste--Ste se zaista ne započinje velikim slovom kada se nekome persira. Što se pomenute reči "jeste" tiče, Vi ste to naveli u pokušaju da budete posebno duhoviti, iako bi toj duhovitosti bilo mesta jedino da sam ja konkretno upotrebio taj oblik, koji se prevashodno upotrebljava u upitnoj rečenici a moja rečenica nije bila upitna.
Kao što već rekoh neću se baviti ukazivanjem na elementarne greške u Vašem pravopisu, ali kad Vam već "basta" da pronalazite kvalitetne reference, pogledajte uzgred i pravila o upotrebi crtica koje vi toliko često koritite (kao npr. ovde: ). |
![]() |
|
|
![]() |