ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > ZelenaLutrija.com - O sajtu

ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu

ZelenaLutrija.com - O sajtu » O pravičnosti, a i licemerju :) » Bitni linkovi
Donacije Partneri Novosti Bilten (newsletter) Zelena Lutrija

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 24.02.2010, 10:08
Good Spirit's Avatar
Good Spirit Good Spirit je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.04.2008
US lokacija: Bay Area, CA
YU lokacija: Belgrade
Nepromenjeno

I ja se slažem u potpunosti sa dreadnot-om. A pogotovo sa adminom foruma o banovanju.

Učestvovanje na ovom forumu bi trebalo biti privilegija a ne pravo.
Staro 24.02.2010, 10:12
srdjevic's Avatar
srdjevic srdjevic je offline
Administrator

Datum prijave: 19.05.2005
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Evo, pobrisao sam sve što je bilo nekulturno, trajno banovao konislava (i alter ego)... jbg... sviđali su mi se neki njegovi stavovi, ali ne i način na koji ih je iznosio. Prvo sam čisto psovke, posle sam pokušao u prolazu da mu pomenem jer je mnogo stariji od mene pa drugačije nije ni primereno, a on ovako... Neslaganje sa članovima može mnogo kulturnije da se izrazi nego što je to konislav radio (kao eto Itmatrna koji čak i reč "jeste" koristi da nam persira ).

Neki će reći da su moji postupci nedemokratski, neki će reći da sam preblag, ali nije to u principu ni bitno. Bitno je da ljudi dobiju tačnu informaciju, i iskustva iz prve ruke - zaključci su na njima, a sve je ostalo apsolutno nebitno.

Itmatrna mu je stao u odbranu (možda se sada i kaje zbog toga, posle ovakvog rečnika člana "mrzim mufljuze", ko zna...), i to je sasvim ok, čak je i dalja rasprava u redu... Po meni, u okvirima normale je, pa čak i da je ista osoba (u šta sumnjam), meni ne smeta - dok god je razgovor u domenu debate. Ali krenu li konstantne prozivke i omalovažavanja kao što smo imali u par navrata, reagovaću isto. Tako je kako je. Kome se ne sviđa - everything is just a click away.
Staro 24.02.2010, 10:25
Zabica Zabica je offline
Stari vuk

Datum prijave: 14.06.2009
US lokacija: Baltimore, MD
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik srdjevic Prikaz poruke
kao eto Itmatrna koji čak i reč "jeste" koristi da nam persira
haaaaaaaaaaa ha ha

2010EU00012xxx
19.01.2010 intervju
04.02.2010 vize u pasosima
12.05.2010
Staro 24.02.2010, 11:13
lala lala je offline
Drug član

Datum prijave: 26.08.2009
YU lokacija: novi sad,vojvodina
Nepromenjeno

dobro @zana ali ja ne vidim koju poentu ima taj tvoj predugacki post,ja znam da ubijanje zivotinja kaznjivo,ja sam naglasio da je u pitanju bila sala,zar ne?ali nisi strucno prokomentarisala uvredu na moj racun?! to si nekako izostavila,dal posle neke sale postoji zakon koji ti dozvoljava da nekog vredjas.

a sto se tice gospodina konislava,covek je samo iznosio stavove koji su suprotni od vecine i onda je dolazilo do medjusobnog objasnjavanja ciji su stavovi ispraviniji,ni meni licno se ne svidja njegova podela na klosarske(i sam sam obavljao nekoliko njih ) i valjda gospodske poslove,ali nisam zeleo da se mesam u njegove stavove,ali davao je i on neke korisne savete.

glupo je sto se uopste ljudi prepiru na forumu cija je svrha informisanje,a ne politika .
Staro 24.02.2010, 12:04
nemili's Avatar
nemili nemili je offline
Stari vuk

Datum prijave: 23.10.2009
Pošalji Skype™ poruku korisniku nemili
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik lala Prikaz poruke
a sto se tice gospodina konislava,covek je samo iznosio stavove koji su suprotni od vecine i onda je dolazilo do medjusobnog objasnjavanja ciji su stavovi ispraviniji,ni meni licno se ne svidja njegova podela na klosarske(i sam sam obavljao nekoliko njih ) i valjda gospodske poslove,ali nisam zeleo da se mesam u njegove stavove,ali davao je i on neke korisne savete.
Upravo je fora u tome sto nije samo to. Covek je koristio ruzne reci, govor mrznje i omalovazavanje u vise navrata sto je svakako dovoljan razlog za udaljavanje sa foruma koji ne treba da sluzi kako kaznena ustanova gde je neko nateran da dodje i ponasa se kako zeli, vec je informativnog karaktera. To bi bilo kao kada bih ja otisao na forum nekog udruzenja lovaca i poceo da ih vredjam i omalovazavam.
Mislim da vise i nema svrhe diskutovati o konislavu. Kome se svidjao njegov "opus" slobodno moze da lista po arhivi.
Staro 24.02.2010, 13:34
lala lala je offline
Drug član

Datum prijave: 26.08.2009
YU lokacija: novi sad,vojvodina
Nepromenjeno

slazem se za forum o lovcima ali ovo nije forum o radnicima na klosarskim poslovima(po konislavu,ne moj licni stav) zar ne?tako da ne vidim neku licnu uvredu.
Staro 24.02.2010, 14:56
nemili's Avatar
nemili nemili je offline
Stari vuk

Datum prijave: 23.10.2009
Pošalji Skype™ poruku korisniku nemili
Nepromenjeno

Bilo je vise licnih uvreda pojedinim clanovima foruma, cak i psovki. A sto se tice poslova ("klosarskih" ili ne) svako ima prava na svoje misljenje i kriterijume. Mozda je nekome "klosarski" posao elektricara u Iraku koji je konislav radio, a npr. rad u prodavnici ili spasilac na bazenu gospodski. Sve je to do licnih afiniteta, ambicija i sposobnosti.
Ako mene pitas "klosarski posao" ne postoji, jer klosari nemaju posao.

Last edited by nemili; 24.02.2010 at 15:04.
Staro 24.02.2010, 19:20
Itmatrna Itmatrna je offline
Član

Datum prijave: 22.02.2010
Nepromenjeno

Citat:
(kao eto Itmatrna koji čak i reč "jeste" koristi da nam persira ).
Da ostanete dosledni kao što se trudite da budete, ne bi bilo suvišno da citirate taj deo gde sam Vam persirao i u reči "jeste".

Što se Vašeg pravopisa tiče Vaši postovi govore sve o tome, ali bi pokušaj da Vam (kao i cenjenom članu Žani) se ukaže na nepoznavanje elementarnih pojmova bio jednako uspešan kao i pokušaj da se šizofreničar ubedi da je nešto za šta je on ubeđen da je crveno u stvari plavo.

P.S. Kada otvarate novi thread nemojte drugom članu "ukazivati čast" da se "vodi" kao kreator tog thread-a, dakle Vaš nivo kulture je i ovde više nego očigledan.

Last edited by Itmatrna; 24.02.2010 at 19:33.
Staro 24.02.2010, 19:41
srdjevic's Avatar
srdjevic srdjevic je offline
Administrator

Datum prijave: 19.05.2005
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Itmatrna Prikaz poruke
Da ostanete dosledni kao što se trudite da budete, ne bi bilo suvišno da citirate taj deo gde sam Vam persirao i u reči "jeste".
Citat:
Ne znam gde Ste to pročitali ili na osnovu kog tačno dela zaključili da ja očekujem da mi Vi objašnjavate razloge svojih odluka.
Za slučaj da se i dalje ne razumemo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Grammatical_conjugation#Examples
http://books.google.com/books?id=5u2xAV3u6ukC&pg=PA264&lpg=PA264&dq=jeste+ ste&source=bl&ots=Y37GOJekjL&sig=KM4phd8NuViHhS_bs 48CqOFEBgo&hl=en&ei=8nCFS7rpEo3WNpj1vDQ&sa=X&oi=bo ok_result&ct=result&resnum=4&ved=0CBEQ6AEwAw#v=one page&q=jeste%20ste&f=false

Citat:
Što se Vašeg pravopisa tiče Vaši postovi govore sve o tome, ali bi pokušaj da Vam (kao i cenjenom članu Žani) se ukaže na nepoznavanje elementarnih pojmova bio jednako uspešan kao i pokušaj da se šizofreničar ubedi da je nešto za šta je on ubeđen da je crveno u stvari plavo.
U pravu si - molim te nemoj. I tako ne bi vredelo, evo priznajem.
(ovo me podsetilo sad na Džim Kerija u filmu Lažov, lažov, kad se tuče s olovkom jer nije plava)

Citat:
P.S. Kada otvarate novi thread nemojte drugom članu "ukazivati čast" da se "vodi" kao kreator tog thread-a, dakle Vaš nivo kulture je i ovde više nego očigledan.
Nažalost, ovo je posebna tema, koja se bavi sajtom, a ne ilegalnim imigrantima... Isekao sam gde je skrenuto sa teme. Da si otvorio novu temu u za to određenom forumu, ne bih ti ukazao nikakvu čast, veruj mi.
Staro 24.02.2010, 20:28
Itmatrna Itmatrna je offline
Član

Datum prijave: 22.02.2010
Nepromenjeno

Ok, u pravu ste--Ste se zaista ne započinje velikim slovom kada se nekome persira. Što se pomenute reči "jeste" tiče, Vi ste to naveli u pokušaju da budete posebno duhoviti, iako bi toj duhovitosti bilo mesta jedino da sam ja konkretno upotrebio taj oblik, koji se prevashodno upotrebljava u upitnoj rečenici a moja rečenica nije bila upitna.

Kao što već rekoh neću se baviti ukazivanjem na elementarne greške u Vašem pravopisu, ali kad Vam već "basta" da pronalazite kvalitetne reference, pogledajte uzgred i pravila o upotrebi crtica koje vi toliko često koritite (kao npr. ovde:
Citat:
U pravu si - molim te nemoj.
).
Zatvorena tema

Pravila pisanja