![]() |
|
|
Agencije za prijavu Uputstva, procedure i utisci vezani za agencije za prijavu na lutriju |
Agencije za prijavu » USAFIS - Agencija za prijavu za zelenu kartu! » Bitni linkovi | ||||
Agencije za prijavu | USAFIS | O Lutriji | Korisne informacije | Učlanite se |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mv2Player, ja sam također prijavljen preko usafis-a i oni su mi poslali mail koji se dobije nakon registracije na službenoj stranici. U tom mail piše i moj confirmation number. Da li je taj broj točan to ne znam jer su ga mogli promijeniti. Zvali su i mene par puta u vezi VIP paketa i rječnika engleskog. Par puta sam im poslao mail i brzo su mi odgovorili, djelovali su mi ozbiljno.
Jel mozda itko zna da li ja svoj confirmation number koji sam dobio od usafisa mogu provjeriti prije 01.05.?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
DV2009-Has not been selected DV2010-Has not been selected DV2011-Has not been selected DV2012-Has not been selected DV2013-Has not been selected DV2014-Has not been selected DV2015-Has not been selected DV2016-? |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam nedavno dobio mailove od navodno USAFIS-a slicne kao i Bojan i sve mi je to bilo sumnjivo jer sam se registrovao, nepotpuno, jos prije par godina, nisam poslao ni sliku ni nista vise od telefonskog broja niti sam im platio ista, a sad mi stize mail da sam izabran i sve sto treba je da im platim...!
To sto je vama stiglo je neka prevara ali vise na stranici USAFIS-a da vam ja ne prepricavam, pogledajte... http://www.usafis.org/consumer_alert.asp |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna da li bi se mogla ove godine prijaviti preko http://www.greencardserbia.com/ ili mi je najsigurniji zvanican sajt lutrije?
|
|
|||
|
|||
![]()
Najsigurniji,najbolji, i besplatan...Sve ostalo ce ti traziti brojeve kartica, da platis, lijepo sacekaj oktobar, zavisno kada ove godine bude, ali tako se krece oko oktobra, i prijavi se na zvanicnoj stranici.....Apsolutno nema nikakve razlike izmedju oficijelne stranice i ovih agencija ( osim sto agencije naplate)...ne nasjedaj na tvrdnje da te mogu ranije prijaviti, da ce ti povecati sanse za dobitak, i sl....
Samo ti lijepo sacekaj oktobar, bice sigurno na vrijeme i obavijestenje kada tacno ce biti otvorene prijave i to je to...vrlo je jednostavno vidjeces.. ![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, hvala ti, i cestitam na tvom dobitku, Nadam seda ce se i meni posreciti
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li je neko imao iskustva sa agencijama za prijavu, konkretno USAImmigraton? Ili je to samo još jedna prevara!? Nedavno su me nazvali i rekli da sam dobila navodno su oni posrednici jer sam se prijavila preko njihovog sajta(moja greška). Plaća se odredjeni iznos sad, a druga polovina kad se dobije green card.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrlo vjerojatno je scam, ali možete zatražiti neku vrstu dokaza. Npr. screenshot stranice gdje kaže da ste selektirani. www.dvlottery.state.gov je jedina stranica preko koje sam se prijavljivala tako da lično nemam iskustva s ostalim. Ako ste se preko US-Immigration prijavili to je nažalost scam site. Ovdje možete pročitati recenzije: https://www.sitejabber.com/reviews/us-immigration.com |
|
|||
|
|||
![]()
Samo je jedan, zvaničan sajt i sve je popotpuno besplatno. Veoma jednostavno popunjavanje. Ne nasedajte na reklame, ponude, obaveštenja itd.
|
![]() |