![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » Koje formulare poslati, sa neta ili iz koverte (i kako ih popuniti) » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ukapirace ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala svima. Ovaj support forum stvarno spasava da ne poludim!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Molba za moderatora da u FAQ dio vezan za prvu kovertu stavi,
spisak stvari koje treba da budu u koverti koju vracamo u Kentucky. Dakle taksativno: - DS122 koji popunjava samo dobitnik lutrije - DS 130 koji popunjavaju svi clanovi porodice i dobitnik - slika 5 sa 5 koja se spajalicom zakaci za DS 130 - Papir sa Bar kodom. Na kovertu zalijepiti naljepnicu koja je dosla u koverti, na kojoj je adresa KCC-a. Ovo molba je iz razloga sto sam 15 puta provjerio sadrzaj prije nego sam poslao nazad kovertu i 15 puta sam precesljao forume da vidim ima li jos nesto sto sam trebao poslati. |
|
|||
|
|||
![]()
Propustili smo da posaljemo stranicu sa bar kodom. Da li da saljemo sve ponovo?
HVALA UNAPRED NA ODGOVORU. |
|
||||
|
||||
![]()
Odgovor na prethodnoj temi u okviru obavestenja o prvoj koverti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Evo i moje iskustvo u vezi org. formulara i onih sa net-a.
Ja sam prvo kopirala formulare, kako bih kopirane popunila hemiskom olovkom i tek onda otstampala org. Ali "Marfi je proradio i nisam ni primetila pa sam rucno popunila originale, a kopirane ostavila blanko. ![]() Onda posto nisam mogla da pronadjem letter format, otisla sam kod prijatelja koji se bavi stampanjem i on je meni porezao hartiju u letter formatu i tako sam popunila pdf na net-u i otstampala u pravom formatu. ![]() Ali problem sa formularima sa net-a je da recimo to dto u polje u kome treba da popunite period zivljenja na sadasnju adresu nemozete da u drugom polju napisete "still living". Na primer ja na svoju adresu zivim od 1989 i jos zivim. To "still living" ne prihvata jer trazi da format bude strogo datum. Onda sam ja tu napisala datum na koji sam popunjavala formular. |
|
|
![]() |