![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ponekad se desava da uzimanje povratne karte nije jeftinije samo agenciji nego i tebi. Moj ti je savet da proveris sve opcije pre nego da kupis kartu. Meni je isto trebala karta u jednom pravcu, ali sam nasao povoljno povratnu kartu sa terminom povratka totalno van sezone. Povratnu kartu nisam iskoristio.
|
|||
|
|||
![]()
Jedan dogadjaj/nezgoda kako god...ženina mušterija koja ide u Čikago kupila je povratnu kartu i u medjuvremenu je htela da promeni termin letenja kako ne bi propustila roštiljadu u Leskovcu ali su joj u agenciji rekli da mora da doplati ili da drugačije to ne može jer je sve fiksno i još gore mora da se vrati kako joj piše na karti iako bi se ona možda ranije vratila...sve u svemu oni koji uzimaju povratnu neka nagoveste,a ne da dobiju fiksnu kartu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Neke karte imaju opciju pomeranja datuma, a neke ne. U vecini slucajeva ces morati da doplatis ako pomeras kartu (u nasem slucaju je to oko $250 ako me dobro secanje sluzi).
|
|
|||
|
|||
![]()
Uglavnom se mogu kupiti refundable ticket, ali su daleko skuplje....apsolutno se ne isplati.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
evo ja sam taman danas rezervirao kartu za nyc, nažalost ne one way odlazak nego samo go na dva tjedna. odlazak je 10.9 a povratak 23.9, dogovorio sam sa Croatiom Airlines a preko Lufthanse cijena 5200 kn, oni su još ispali najpovoljniji skoro 1000 kn od General turista, prvi izbor mi je bio odlazak 2.9 a povratak 17.9 i tu je karta bila 6150 kn (General turist). Provjeravao sam cijene na webu i uglavnom je isto kao i u CA čak je ova njihova opcija koje nije bilo na webu ispala najpovoljnija.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobri ljudi,pomagajte..ja sam nova i treba mi par odgovora,mozda cu malo skrenuti sa teme...Da ji je dozvoljena bilo koja velicina kofera na aerodromu pa cak i oni najveci koferi gde i sam covek moze da stane,i koliko naplacuju po koferu,koja je dozvoljena kilaza na prvom koferu,gratis...da li prave problem ako se u koferu spakuju,stvari za neko prvo vreme,neka serpica,escajg konkretno mislim da li prave problem za kuhinjske nozeve...to je za trajno useljenje u SAD,posto cekam odgovor za green card,pa se nadam da cu dobiti.i jos jedno pitanje,sta je sve dozvoljeno da se nosi u koferima...hvala unapred...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Na donjem linku ti pise sta je dozvoljeno za kofer koji se cekira: http://www.tsa.gov/travelers/airtrav...ted-items.shtm Mislim da ne bi trebalo da bude problema ako ih stavis u kofer, ne kod tebe u tasnu ![]() Sretno i javi nam kako ide sa green card!
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Studirati ili otici u Ameriku? | IvanDash | Vaša strana | 19 | 12.10.2014 19:08 |
Sanse za odlazak u Ameriku | dina123 | Vaša strana | 4 | 23.04.2014 07:34 |
Kako da dodjem kod žene u Ameriku | ozenjen | Porodične imigrantske vize | 18 | 09.08.2013 23:20 |
Idemo u Ameriku (dokumentarci) | perodot | Lokacije u USA | 4 | 27.10.2009 14:41 |
![]() |