![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Agencije jesu prevara...a sada cu reci i zasto. Govorim iskljucivo o najpoznatijoj zvanoj usafis ili usa123.com ili jos jedan od njihovih 100 domena. Kao prvo, oni se predstavljaju tako da su oni lutrija, a ne biro koji unosi podatke umesto tebe. Mnogi ljudi koji su se prijavili preko agencije, ucinili su to jer nisu znali da postoji i zvanican sajt. Agencija hoce popuniti za tebe podatke i uzeti pare za tu uslugu....sa tim da ti iste te podatke moras popuniti na sajtu agencije. Znaci ti popunis na sajtu agencije, oni to prenesu i naplate ti. Kada dobijes, umeju da izvlace jos para na najprljaviji moguci nacin. Reklamiraju se po televiziji i jos jednom da ponovim "predstavljaju se da su oni lutrija". Verujem da oni iz Izraela nalaze na neki nacin rupe u zakonu i da jesu legalni, ali meni se od njih svakako bljuje.
Moj burazer je igrao preko usafis nekoliko puta (jer je uplatio onaj djavo da te tri godine prijavljuju) i nije dobio. Toliko o namestanju. Ja verujem da neko mozda ovde i ima neki interes iz tih agencija, cim toliko govorite o tome kako su vece sanse da se preko njih dobije. |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam igrao 12 puta i pozeleneo, a da mi ni jednog jedinog puta nije palo na pamet da dajem pare nekakvoj agenciji za ono sto mogu sam da uradim. Sad, ima ljudi koji vole komoditet i nije im zao da plate samo da se ne bi malo pomucili. To je isto kao da kupujes karte od tapkarosa umesto da dodjes malo ranije i sam stanes u red. Agencije jesu tapkarosi, mozda malo umivenije i verovatno legalne, ali ti u stvari prodaju maglu i lazna obecanja. Neke od njih cak nude da ako igras preko njih imas i besplatnu akrtu za USA ako te izvuku. Sad izracunajte sami kako im se to isplati ako namestaju i ako je dobitak siguran? Desetine naivnih plate kartu tom jednom srecniku koji ce mozda da bude izvucen. Da li je to dobar argument da agencije nemaju nikakvu vezu i da su zapravo zainteresovane da ne budete izvuceni, da biste i sledece godine igrali preko njih i dali im jos malo para da za vas urade nesto sto je besplatno?
BTW, zar niste videli u delu "Prijava na lutriju" podsekciju "Agencije za prijavu"? Ovo treba da ide tamo, jer je vec dosta pisano o agencijama...
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
![]() |
|
|
![]() |