![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Jel poslao neko prve formulare? » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
ja sam popunio papire,a broj rucno hemijskom dopisao. gde je moglo stavljao sam N/A gde nije moglo ostavljao sam prazno i to mu je to.danas ubacujem slike i to cu one iste koje sam slao prilikom podnosenja prijave za zelenu kartu i pravac posta...
|
|
|
|||
|
|||
|
otisla koverta.poslao sam je na najobicniji nacin u posti i izaslo me je 368din. dali su mi neki broj i uspomoc njega mogu da pratim posiljku...eto,pa tamo za desetak dana saljem pismo u kentacky da proverim da li je koverta stigla. eto i to smo sredili
|
|
|
|||
|
|||
|
Kakvo pismo brate? pa valjda samo preko broja proveris da li je stiglo i to je to... ZNam da nije vezano za temu i izvinjavam se ali me zanima kolike su sanse u procentima da se dobije gc ako si regularana, tipa srednja skola, papiri da sve bude cisto. poz
|
|
|
|||
|
|||
|
izvinjavam se,mislio sam na e-mail u kome cu ih pitati da li su primili moju kovertu.nasao sam ovde na forumu da je neko to radio i da su mu za dan dva odgovorili
|
|
|
|||
|
|||
|
Ljudi ajde neka pomoc molim vas
1.kad popunjavam za skole jel treba da napisem dve osnovne posto sam menjao,i dva faksa posto sam i to menjao? 2. Mesto za potpis na svim dokumentima... vidm da je u onom objasnjenju samo iskucano ime, tamo gde pise signature of aplicant? Znaci ne mora potpis nego samo iskucam i to na svim poz |
|
|
|||
|
|||
|
Neznam koja je fora ali ladno ne mogu da popunjavam dokumenta nemam pojma da li je do adobe-a ali 2 puta sam ga instalirao....jel moze da se odstampa blanko pa da se iskuca ili prvo moram da popunim pa stampam?
|
|
|
|||
|
|||
|
negde sam procitao da mozes da blanko stampas pa da naknadno upises potrebne informacije.za skole ne znam,ali mislim da nije greska da sve ispises.ja sam potpis istampao kao sto je objasnjeno na ovom sajtu
|
|
|
||||
|
||||
|
Skini aplikaciju NITRO PDF,provereno kucas sta god zelis na pdf list...Javi si na private ako treba pomoc
|
|
|
|||
|
|||
|
Hvala Milane, hvala Ivane...samo mi jos reci burazeru gde si citao to za potpis...brate ubi me neka paranoja da ne zajebem nesto
|
|
|
|||
|
|||
|
video sam ovde na ovom sajtu onaj primer uradjenih obrazaca gde je onaj lik otkucao svoj potpis i kaze da mu je to prosli
|
|
|