![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Nove informacije o statusu sajta » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() sto se tice doprinoca, nisam izvucena, pa ne znam bas kako bi moje ranije ukljucenje ikom pomoglo? mozda bi moj doprinos bio veci da sam pitala npr. da li nas na aerodromu docekuje agencija koja nas je prijavila na lutriju, sa sve iznajmljenim stanom? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Blokirane su IP adrese sa kojih je napadnut server. DDoS napadi koriste zombi mašine, te ako neko nema pristup forumu, to je zato što imaju neko "đubre" instalirano na kompjuteru (virus, malware, štagod) koje napadači (na naš, ili bilo koji drugi sajt) mogu da iskoriste da preuzmu kontrolu nad kompjuterom te da ga koriste u maliciozne svrhe.
Svi koji su uključeni u blok bi trebali dobro da isproveravaju svoje mašine, poteraju skeniranje virusa, poskidaju programe koji su besplatni ili od malih proizvođača.... ili još bolje, da reformatiraju disk i krenu ispočetka. ![]() Takođe, moguće je, pogotovo ako ste deo veće mreže i iza proksija (u tom slučaju delite IP adresu sa ostalima u mreži) i da je neki drugi kompjuter iz Vaše mreže zaslužan za to da ste sada blokirani. Videćemo da u budućnosti odblokiramo neke adrese na kratko, pa ako vidimo da i dalje škripi, ići će blok za stalno. Takođe, nećemo se baviti time ko je i zašto šta uradio -- time će se baviti nadležne službe, i u skladu sa tim ne možemo da diskutujemo o tom problemu na sajtu. Hvala na razumevanju.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Informacije o DV vizama sa sajta ambasade SAD u Beogradu | Good Spirit | Stare teme | 8 | 30.10.2011 23:22 |
termini nove lutrije | meliha | Vaša strana | 2 | 11.08.2010 17:13 |
Vazne informacije sa neta - WEB podrska | Bane | Stare teme | 4 | 03.12.2009 03:16 |
Upgrade foruma, nove lozinke, chat, korisnička podrška... | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 31.10.2008 06:55 |
Forum (ne) sadrži nove poruke | xeg | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 3 | 16.10.2008 17:07 |
![]() |