ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 03.05.2014, 18:00
SRECNIK SRECNIK je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82 Prikaz poruke
Srecnik da li mozda koristis Skype?Ako koristi posalji mi user nam da te dodam, da ne mlatimo ovde po forumu i ne idemo u off topic. Imam par pitanja da ti postavim. Hvala unapred.
nije frka ali tek od srede posto od ujutru necu biti kod kuce par dana......javicu ti.
Reply With Quote
Staro 03.05.2014, 18:35
Andy Capp Andy Capp je offline
Član

Datum prijave: 16.10.2010
US lokacija: Chicago
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik renatos Prikaz poruke
current znaci da su procijenili da ima dovoljno viza za sve preostale cn.
Da vize se izdavaju za dv2015 do 9mj.2016. Ti se nemoras brinut tvoj broj sigurno dolazi na red.
Po mojoj procijeni intervju ćeš imat 6mj. 2016.
Sad se baci na proučavanje ispunjavanja formulara.
погрешили сте за једну годину. овогодишњи добитници ће бити позивани на интервју до краја септембра 2015.
Reply With Quote
Staro 03.05.2014, 18:35
Dragana Dragana je offline
Član

Datum prijave: 23.06.2011
Nepromenjeno

Molim vas da mi pomognete! Igrala sam green card, imam sve sifre, ali ne znam kako da provjerim jesam li prosla ili ne. Moze li ukratko objasnjenje? hvala!
Reply With Quote
Staro 03.05.2014, 18:48
milija55 milija55 je offline
Drug član

Datum prijave: 09.04.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dragana Prikaz poruke
Molim vas da mi pomognete! Igrala sam green card, imam sve sifre, ali ne znam kako da provjerim jesam li prosla ili ne. Moze li ukratko objasnjenje? hvala!
Ides na ovu stranu https://www.dvlottery.state.gov/ESC/...atusCheck.aspx

pa uneses CN koji si dobila prilikom prijavljivanja u novembru 2013., prezime, godinu rodjenja.
Reply With Quote
Staro 03.05.2014, 18:53
nenadku nenadku je offline
Član

Datum prijave: 10.06.2010
Nepromenjeno

mali neko da objasnio proverio sam juce izlazi mi " Session timed out. " i nemogu da znam dali sma izvucen dali ima neko takav problem ?
Reply With Quote
Staro 03.05.2014, 19:00
SRECNIK SRECNIK je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2014
Nepromenjeno

Idi na sajt usa ambasade i na useljenicke vize, tamo imas odeljak za DV i link gde ides da proveris status. Tamo uneses kod koji si dobila, prezine, godinu rodjenja i videces da li si izvucena ili ne.
Reply With Quote
Staro 03.05.2014, 19:09
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Nenadku, probaj sa drugim pretrazivacem. Cesto to bude problem.

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Reply With Quote
Staro 04.05.2014, 11:49
Coolerka80's Avatar
Coolerka80 Coolerka80 je offline
Drug član

Datum prijave: 10.01.2014
US lokacija: ?
YU lokacija: Leskovac, RS
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pikac Prikaz poruke
Ljudi ne mogu da vjerujem sad sam ponovo provjerila status i moja mama koju sam bezveze prijavila je izabrana.Od prvog puta ja igram vec 3godine i nista.Zena ima 57 god. JOJ NE MOGU DA VJERUJEM.
Nj broj je 10198 to su posljednji brojevi.
Kad bi joj mogao biti intervju.
S obzirom na to da ste prijavili Vasu majku, koja ima 57 god. i pod pretpostavkom da Vas je rodila, neka bude i u 30 god. ako ne i ranije, znaci da Vi imate minimum 27 god. ili vise. Prema tome, Vasa majka ne moze da Vas povede, jer ste punoletna lica, a posto sama ima 57 god. ne verujem da bi otisla sama u Ameriku i da gradi zivot iz pocetka, i ostavi svoju decu, mozda cak i unuke, jer stvarno ne vidim sta bi mogla sa toliko godina...
Zbog toga ne vidim koja je svrha prijavljivanje gospodje na lutriju, osim da se nekome NESVESNO oduzme sansa da bude izvucen i ode, nekome ko se nije BEZ VEZE prijavio, i kome je ZIVOTNI SAN da ode.... Zato ne mogu, a da ne budem OGORCENA i LJUTA kada procitam ovako nesto! Ljudi, informisite se pre nego sto ucinite nesto NPROMISLJENO I BEZ VEZE, mozda ste nekom drugom oduzeli sansu...
Ukoliko ste maloletna lica, (sto je slabo verovatno) povlacim gore napisano, i IZVINJAVAM SE....
Reply With Quote
Staro 04.05.2014, 12:14
pikac pikac je offline
Član

Datum prijave: 24.09.2011
US lokacija: Cali or Sunshine State.
YU lokacija: BIH
Nepromenjeno

Coolerka80 Zaista shvatam vase ogorcenje ali niste upoznati sa mojom situacijom pa da vam pojasnim.

Ja imam 25g vec tri godine se prijavljuem na lutriju upoznata sam svim mogucim forum citam svaki dan vec tri godine.Moj jedini san JEDINI koji imam jeste da odem u Ameriku zbog raznih razloga da sad ne ulazim i u to.Niko ne zna koliko meni ovo znaci ja sam jucer pola sata plakala na podu od srece.

Razlog zbog kojeg sam prijavila svoju mamu od 57g jeste zbog toga sto je ONA TO ZELJELA.Vjerovali ili ne.Pogresno sam se izrazila kad sam napisala da sam je bezveze ali iskreno nisam mislila da ce je izvuci to sam zeljela reci.

Ona ce za godinu dana u penziju i bez obzira na svoje godine zeli da ide i radi u Ameriku po zanimanju je medicinska sestra i vec dvije godine uci engleski jezik.
Ne vidim zasto bi necije godine bile ogranicenje za novi pocetak i za novi zivot.Naravno da znam da mene ne moze povesti ali postoji mogucnosti da As a green card holder (permanent resident), you may petition for certain family members to immigrate to the United States as permanent residents.Sto ce ona naravno uciniti za mene.
Ona ce tamo zivjeti kod svoje kume i ima jako puno prijatelja sto vise odma ce dobiti posao u klinici koju drzi nj.prijatelj.Naravno morace polagati za CNA - Certified Nurse Aide ali to traje par sedmica.Mogucnosti su joj neogranicene i naravno da ce ICI.
Ja i moja mama nikome nismo uzeli sansu koliko glupih Bosanaca se prijavi svake godine koje ja licno znam i misle da ce ce im Amerika sve pruziti.Ne znam sta jos vise da vam kazem zao mi je sto vas nisu izabrali ali ne odustajte obzira na sve.Lijep pozdrav!
Reply With Quote
Staro 04.05.2014, 12:25
Danyda Danyda je offline
Član

Datum prijave: 12.05.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pikac Prikaz poruke
Coolerka80 Zaista shvatam vase ogorcenje ali niste upoznati sa mojom situacijom pa da vam pojasnim.

Ja imam 25g vec tri godine se prijavljuem na lutriju upoznata sam svim mogucim forum citam svaki dan vec tri godine.Moj jedini san JEDINI koji imam jeste da odem u Ameriku zbog raznih razloga da sad ne ulazim i u to.Niko ne zna koliko meni ovo znaci ja sam jucer pola sata plakala na podu od srece.

Razlog zbog kojeg sam prijavila svoju mamu od 57g jeste zbog toga sto je ONA TO ZELJELA.Vjerovali ili ne.Pogresno sam se izrazila kad sam napisala da sam je bezveze ali iskreno nisam mislila da ce je izvuci to sam zeljela reci.

Ona ce za godinu dana u penziju i bez obzira na svoje godine zeli da ide i radi u Ameriku po zanimanju je medicinska sestra i vec dvije godine uci engleski jezik.
Ne vidim zasto bi necije godine bile ogranicenje za novi pocetak i za novi zivot.Naravno da znam da mene ne moze povesti ali postoji mogucnosti da As a green card holder (permanent resident), you may petition for certain family members to immigrate to the United States as permanent residents.Sto ce ona naravno uciniti za mene.
Ona ce tamo zivjeti kod svoje kume i ima jako puno prijatelja sto vise odma ce dobiti posao u klinici koju drzi nj.prijatelj.Naravno morace polagati za CNA - Certified Nurse Aide ali to traje par sedmica.Mogucnosti su joj neogranicene i naravno da ce ICI.
Ja i moja mama nikome nismo uzeli sansu koliko glupih Bosanaca se prijavi svake godine koje ja licno znam i misle da ce ce im Amerika sve pruziti.Ne znam sta jos vise da vam kazem zao mi je sto vas nisu izabrali ali ne odustajte obzira na sve.Lijep pozdrav!
Podrska Pikac, svako ima svoje razloge za odlazak i treba ih postovati. Zasto diskriminisati starije generacije?
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja