![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
nije frka ali tek od srede posto od ujutru necu biti kod kuce par dana......javicu ti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Molim vas da mi pomognete! Igrala sam green card, imam sve sifre, ali ne znam kako da provjerim jesam li prosla ili ne. Moze li ukratko objasnjenje? hvala!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pa uneses CN koji si dobila prilikom prijavljivanja u novembru 2013., prezime, godinu rodjenja. |
|
|||
|
|||
![]()
mali neko da objasnio proverio sam juce izlazi mi " Session timed out. " i nemogu da znam dali sma izvucen dali ima neko takav problem ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Idi na sajt usa ambasade i na useljenicke vize, tamo imas odeljak za DV i link gde ides da proveris status. Tamo uneses kod koji si dobila, prezine, godinu rodjenja i videces da li si izvucena ili ne.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nenadku, probaj sa drugim pretrazivacem. Cesto to bude problem.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Zbog toga ne vidim koja je svrha prijavljivanje gospodje na lutriju, osim da se nekome NESVESNO oduzme sansa da bude izvucen i ode, nekome ko se nije BEZ VEZE prijavio, i kome je ZIVOTNI SAN da ode.... Zato ne mogu, a da ne budem OGORCENA i LJUTA ![]() Ukoliko ste maloletna lica, (sto je slabo verovatno) povlacim gore napisano, i IZVINJAVAM SE.... |
|
|||
|
|||
![]()
Coolerka80 Zaista shvatam vase ogorcenje ali niste upoznati sa mojom situacijom pa da vam pojasnim.
Ja imam 25g vec tri godine se prijavljuem na lutriju upoznata sam svim mogucim forum citam svaki dan vec tri godine.Moj jedini san JEDINI koji imam jeste da odem u Ameriku zbog raznih razloga da sad ne ulazim i u to.Niko ne zna koliko meni ovo znaci ja sam jucer pola sata plakala na podu od srece. Razlog zbog kojeg sam prijavila svoju mamu od 57g jeste zbog toga sto je ONA TO ZELJELA.Vjerovali ili ne.Pogresno sam se izrazila kad sam napisala da sam je bezveze ali iskreno nisam mislila da ce je izvuci to sam zeljela reci. Ona ce za godinu dana u penziju i bez obzira na svoje godine zeli da ide i radi u Ameriku po zanimanju je medicinska sestra i vec dvije godine uci engleski jezik. Ne vidim zasto bi necije godine bile ogranicenje za novi pocetak i za novi zivot.Naravno da znam da mene ne moze povesti ali postoji mogucnosti da As a green card holder (permanent resident), you may petition for certain family members to immigrate to the United States as permanent residents.Sto ce ona naravno uciniti za mene. Ona ce tamo zivjeti kod svoje kume i ima jako puno prijatelja sto vise odma ce dobiti posao u klinici koju drzi nj.prijatelj.Naravno morace polagati za CNA - Certified Nurse Aide ali to traje par sedmica.Mogucnosti su joj neogranicene i naravno da ce ICI. Ja i moja mama nikome nismo uzeli sansu koliko glupih Bosanaca se prijavi svake godine koje ja licno znam i misle da ce ce im Amerika sve pruziti.Ne znam sta jos vise da vam kazem zao mi je sto vas nisu izabrali ali ne odustajte obzira na sve.Lijep pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
broj izvucenih po zemljama? | biljana | Vaša strana | 7 | 01.09.2025 07:13 |
Koji ste broj? | jakov | Prva koverta | 100 | 03.05.2014 14:13 |
broj telefona | danijel976 | Stare teme | 5 | 21.10.2013 22:33 |
Nemam broj | vandicazg | Prva koverta | 8 | 10.07.2011 02:51 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |