![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ne znam sto bi bilo ne izvodljivo,ja sam vec uzeo i pripremio sliku iz pasosa samo sam preko Photoshopa maknuo vodene zigove koje dodju na osobnim dokumentima kao zastita od krivotvorenja dokumenata,uvecao i povecao kvalitetu i sliku,kad vec nemam potrebe da idem i placam za nove slike,tako da moj savjet skeniraj te sebi malo uvecaj te i prilozite.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://travel.state.gov/content/visa...hoto-page.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iskustvo iz mog grada. Kod nas postoji jedna fotografska radnja u koju dodjes i kazes hocu da se slikam za GC i oni te slikaju za 300 dinara i to je to. Tako sam i ja uradio i izvucen saqm u maju ove godine. Raspitajte se ko slika u vasem gradu za GC. A ima ljudi koji se sami slikaju na beli zid u stanu i sami srede format slike. I ti ljudi su izvuceni
|
|
|||
|
|||
![]()
Posle 6-7 godina igranja vec mi postaje napor da vodim djecu na novo slikanje i uklopim sa obavezama na poslu. S obzirom da su sad veci, nisu se mnogo promijenili u odnosu na proslogodisnje slike, a mislim da za samu prijavu nije starost slike presudna, poslao bih od prosle godine. Jasno mi je da ce prijava proci, jer validator prepoznaje samo dimenzije ( forumasi vec probali staviti sliku zivotinje ili aviona na 600x600 i validator kaze OK), ali se bojim neke kasnije eliminacije. U slucaju dobitka slali bi nove slike, naravno.
Moze li neko od DOBITNIKA da potvrdi da je koristio stariju (proslogodisnju) sliku za prijavu i dobio?! Last edited by pelcer224; 22.09.2014 at 07:36. |
|
|||
|
|||
![]()
posto oni ionako sve moguce snimaju onda vjerovatno snimaju i slike od prijasnjih godina pa zasto rizikovati da te diskvalifikuju zbog obicne slike.
ja sam se svaki put sam slikao - neka bijela pozadina izad, zid ili neki zastor, u photo shopu isjecem na 600x600, provjerim na onom programu tamo na stranici i proslo je, i ove godine sam izvucen. znaci nema potrebe pare davati za slikanje kada se moze i sam slikati ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
A da li si te slike koristio za prijavu 2 godine ranije ili samo kazes da su bile starije onako? Ja sam ove koristio prosle godine za prijavu. Meni je bitnije da li su koriscene za prijavu nego to da li su stare?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
možeš li podeliti informaciju koja je to tačno foto-radnja u NS-u u pitanju? |
|
|||
|
|||
![]()
U podzemnom prolazu kod glavne poste ima radnja Canon. Udjes unutra i samo im kazes da hoces da se slikas za green car i naravno ponesi usb da ti prebace slike a mozes im reci i svoj mail da ti posalju. Slikanje kosta 300 din.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 391 | 20.07.2025 23:19 |
Zelena karta za narednu godinu?? | EminaBoris | Vaša strana | 5 | 15.05.2012 18:09 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Neka pitanja u vezi apliciranja, prve koverte, zanimanja | lanas | Vaša strana | 5 | 30.05.2010 17:49 |
![]() |