![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interview DV2015 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Datum intervjua ne mozes da vidis da e-mailu nego samo na zvanicnoj stranici, na isti nacin na koji si proverila da si izvucena.
Nisu valjda hakovali e-mail ![]() ![]()
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neki kazu da svi do broja u biltenu (koji su popunili DS260) bivaju pozvani izuzev onih koji imaju neki problem u DS260... Ne zelim nikoga lagati ali tako sam razumeo. Sto se tice maila i hakovanja imao sam iskustva.... Cuvaj zivcve i ne gubi nadu jer ce ti trebati kad odes tamo...
04.10.2013.- Prijavio se za lutriju 01.05.2014.- Izvucen 2015EU00009xxx 21.05.2014.- Poslao DS-260 18.12.2014.- Obavljen intervju,visa odobrena 29.12.2014.- Preuzet pasos iz DHL-a 30.12.2014.- Kupljena karta 24.01.2015.- Stigao u USA |
|
|||
|
|||
![]()
Postoji i ovaj link
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx gde upisujes case number i dobijas pristup svom DS 260 formularu. Cini mi se da tu isto promene status. Proveri ![]() Samo opusteno i polako. Ako ste vi s malim brojevima poceli da panicite,sta ce biti tek kasnije na sajtu ![]() Ili telefon u ruke,pa KCC svaki dan ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eto, prodje i to
![]() Juce smo bili na interview i stvarno on predstavlja onajobicniju formalnost, kao sto su svi dosadasnji dobitnici opisali. Ako je sve u redu sa papirima, nemate nikakve potrebe da brine o tome da li cete dobiti vizu ili ne. Procedura je ista i svi ste vec citali o tome ali, eto da ponovim jos jednom: Znaci ujutru dodjete ispred ambasade. Oko 8:30 gospoda koja rade tamo izadju sa spiskom i krenu da prozivaju. Za divno cudo, nas svoje smo bili prvi na spisku. Prolazite bezbednosni punkt, ostavljate kljuceve, teletone, itd... Onda setnja od 35-40 m kroz dvoriste do ulazka u salter salu. I tamo vam vec pomenuti prijatni gospodin izda broj i cekate (naravno gospodin, Toma ako se ne varam sve vreme caska sa vama ![]() Posle pauze opet ista procedura, dok ne dodjete do salter sale. I opet cekate... Onda vas prozovu da ostavite otiske prstiju. Nakon toga, konacno sledi i finalni razgovor sa konzulom, koji je isto tako bio jako prijatan. U nasem slucaju se razgovor odvijao na engleskom jeziku, iako verujem da ima mogucnosti da se odvija i na srpskom, ukoliko neko ne stoji najbolje sa engleskim. I naravno, ishod je logican ![]() ![]() ![]() Da, eto jedna zanimljiva stvar, pored nas je jedan stariji gospodin (cika od jedno 80 god. po mojoj proceni) isto tako cekao za GC, obzirom da smo mi prvi zavrsili ne znam kako je u njegovom slucaju interview prosao ali mi je bilo svakako neobicno i simpaticno u isto vreme. Sad nam jos preostaje da vidimo kad cemo moci da podignemo dokumenta sa viziranim pasosima u DHL-u.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Strpljenja i zivaca imam, samo do kad.. ![]() ![]() bokinena, sve cestitke..neka vam je sretno! Hvala na informacijama, koliko god da su price slicne, uvijek ih je korisno i lijepo procitati.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Boki Nena puno srece u daljem procesu, hvala sto si spodelijo iskustvo sa nama. Bas sam se pitala jer ima neko drugi ko je trebalo ovu godino da "opravda" brak, pa nisam znala dali ima mnogo ispitavanja oko toga... |
|
|||
|
|||
![]()
Kad odem na link https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx i ukucam svoj CN i datum izadje mi:
status: PRINCIPAL APPLICAN IV fee: N/A IV Application: COMPLETED Civil Document: N/A da li je i Vama tako kad proveravate? sta pise kada dodje do promene statusa?
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
johnywalker, kad odem na taj link https://www.dvlottery.state.gov/esc/, pojavi se dobro znani tekst koji sam ugledala tog srecnog majskog dana 2014god a koji glasi:
"You have been randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program for the fiscal year 2015 (October 1, 2014 to September 30, 2015). Selection does not guarantee that you will receive a visa because the number of applicants selected is greater than the number of visas available. Please print out this letter and take it with you to your visa interview. Approximately 125,000 individuals were registered for further processing. Therefore, it is very important that you carefully follow instructions to increase your chances of possible visa issuance. The instructions are located on the Department of State website at http://www.dvselectee.state.gov. Please note that all DV-2015 applicants will be required to use the online DS-260 Immigrant Visa and Alien Registration Application, which will be available beginning on May 19. Paper forms will not be accepted. Please be advised that your case will not be scheduled for an interview appointment until a visa number is available. Once your interview is scheduled, you will receive a notification message at the e-mail address you provided when you submitted your initial application. If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center about your case, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be written in the upper right hand corner of all correspondence sent to the Kentucky Consular Center."
|
|||
|
|||
![]()
Zanesena,
kad bude status promijenjen (intervju datum odredjen) taj tekst ce biti zamijenjen sa datumom intervjua, tvojim imenom, brojem pod kojim si izvucena, lokacijom intervjua i imenima pratioca (ako ih imas) koji idu s tobom na intervju (muz, djeca) Puno manje teksta ce biti ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
![]() |