ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 13.10.2014, 22:31
Tomislav1970 Tomislav1970 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.05.2014
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Bg
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sanjavujinovic Prikaz poruke
Dragi forumasi,

Prvi put smo se prijavili ove godine na lutriju,jedna prijava, i iskreno se nadam povoljnom ishodu.
Danima iscitavam sve moguce teme foruma i trudim se prikupiti sto vise informacija a pritom se ne ponavljati sa pitanjima na koja je odgovoreno vec puno puta ,elem sad cu ipak postaviti pitanje na koje ja nisam nasla odgovor a ako ga ima izvinjavam se unapred,

Naime interesuje me dali je moguće da te izvuku i zakazu intervju na koji naravno odes i pre samog koliko sam shvatila placas obradu i jos nesto ,a na samom intervju-u te odbiju jer su vize podeljene .
Koliko sam ja procitao na forumu, bio je jedan takav primjer u Makedoniji i to je bilo ove godine, ali nisam naisao da se to jos negdje desilo

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MagedonMM Prikaz poruke
Zana,

Znaci evo opet jos jednom cu da ponovim bez nikakvih namera da dizem paniku megu ljudima :

1.Danas sam bio na zakazani intervju ( koi je vec jedno bio zakzan pa odlozen - to sam nekoliko puta napomenuo )
2. U ambasadi sam predao sva potrebna dokumenta I platio sumu
3.Kad sam dosao na intervju posoceno mi je da nema vise viza I da ukoliko ima nekakvih izmena da ce da me izveste
4 . Nije smak sveta ako bi me odbili da spodelim sa ljudima verovatno ne bih bio jedini , I milsim da nije korektno da se stvara misljenje da neko laze - "jer je viza ocigledno odbijena " nije , jer da sam bio odbijen to bi I napisao
.Jer imam veliko postovanje prem aVama zato sam I u toku dana uzeo za pravo da Vam psoaljem PP .

Pozdrav svima
Reply With Quote
Staro 13.10.2014, 22:37
srecica srecica je offline
Proteran

Datum prijave: 09.10.2014
Smile

...i još nešto me interesuje, zašto DS 260 bude zaključan...jel to ima veze sa poslatim podacima kao kompletirano poslato i onda zakljucaju formular?Izvinjenje ako smaram i ponašam se kao da je sin već izvučen(za njega je poslato)samo hoću da se bolje imformišem
Reply With Quote
Staro 13.10.2014, 23:34
koje kude's Avatar
koje kude koje kude je offline
Član

Datum prijave: 01.10.2014
Nepromenjeno

Da li mislite na DS-5501? Jer to je formular za apliciranje za GC, a DS-260 popunjavaju samo selektovani kandidati. Inače ako je formular "zaključan" samo obrišite cookies iz pretraživača ili koristite neki drugi pretraživač (Opera, Chrome, Mozilla, IE).
Reply With Quote
Staro 13.10.2014, 23:58
srecica srecica je offline
Proteran

Datum prijave: 09.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik koje kude Prikaz poruke
Da li mislite na DS-5501? Jer to je formular za apliciranje za GC, a DS-260 popunjavaju samo selektovani kandidati. Inače ako je formular "zaključan" samo obrišite cookies iz pretraživača ili koristite neki drugi pretraživač (Opera, Chrome, Mozilla, IE).
ok.hvala...razumem da je samo za selektovane, ali mi nije bilo jasno zašto bude zaključan msm taj deo...sada to nije bitno ali mozda ce biti, nikad se ne zna
Reply With Quote
Staro 14.10.2014, 20:14
sanjavujinovic sanjavujinovic je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2014
US lokacija: Chicago IL
YU lokacija: Crvenka-Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tomislav1970 Prikaz poruke
Koliko sam ja procitao na forumu, bio je jedan takav primjer u Makedoniji i to je bilo ove godine, ali nisam naisao da se to jos negdje desilo
Hvala Tomi, malo je nejasan post i čudno je da mu odmah nisu rekli da viza nema ,ali ko će znati .
Reply With Quote
Staro 14.10.2014, 23:35
Amerika44 Amerika44 je offline
Drug član

Datum prijave: 04.10.2014
Nepromenjeno

Ne znam gde bih postavila ovo sto sam upravo procitala na jednom portalu.Evo sta je jedna gospodjica rekla za zelenu lutriju.

Prvi krug lutije i jeste lutrija ( kada izvuku 100000 imana), a onda dolazi drugi gde te "istresu iz gaca" sa pitanjima. Tek posle drugog kruga se biraju potencijalni imigranti. Nakon toga treba da uradis sve lekarske preglede, povadis potvrde i apliciras za vizu. Svaka zemlje dobija odredjeni broj viza, tako da ukoliko se odredi veci broj viza za Srbiju, te godine su vam vece sanse da je dobijete. Fakultetsko obrazovanje nije uslov, ali fakultetski obrazovane zene dobijaju cesce vizu nego muskarci bilo kog obrazovnog profila. To je dokaz da lutrija i nije bas lutrija, znajuci da je veci broj aplikanata muskog roda. Zasto zene? Pa na osnovu profila, fakulteski obrazovana zena je bolji imigracioni materijal (radna, pametna, manje konfliktna, privrzena porodici...).

Sta vi mislite o ovome?
Reply With Quote
Staro 15.10.2014, 01:12
goKi-'s Avatar
goKi- goKi- je offline
Drug član

Datum prijave: 30.04.2014
YU lokacija: Skopje, Makedonija
Pošalji Skype™ poruku korisniku goKi-
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amerika44 Prikaz poruke
Ne znam gde bih postavila ovo sto sam upravo procitala na jednom portalu.Evo sta je jedna gospodjica rekla za zelenu lutriju.

Prvi krug lutije i jeste lutrija ( kada izvuku 100000 imana), a onda dolazi drugi gde te "istresu iz gaca" sa pitanjima. Tek posle drugog kruga se biraju potencijalni imigranti. Nakon toga treba da uradis sve lekarske preglede, povadis potvrde i apliciras za vizu. Svaka zemlje dobija odredjeni broj viza, tako da ukoliko se odredi veci broj viza za Srbiju, te godine su vam vece sanse da je dobijete. Fakultetsko obrazovanje nije uslov, ali fakultetski obrazovane zene dobijaju cesce vizu nego muskarci bilo kog obrazovnog profila. To je dokaz da lutrija i nije bas lutrija, znajuci da je veci broj aplikanata muskog roda. Zasto zene? Pa na osnovu profila, fakulteski obrazovana zena je bolji imigracioni materijal (radna, pametna, manje konfliktna, privrzena porodici...).

Sta vi mislite o ovome?
Dodeka izborot na potencijalni imigranti e random, mozno e vo algoritamot koj se koristi za vlecenje na dobitnicite da ima kriterium da zenite so fakultetsko obrazovanie imaat prednost. Toa samo KCC go znae. Jas mislam deka site imaat podednakva shansa i deka e sosema slucajno taka da se pogodilo do sega.
Reply With Quote
Staro 15.10.2014, 03:04
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amerika44 Prikaz poruke

Sta vi mislite o ovome?
Ovo nema veze sa zivotom Nikad nisam procitao vecu glupost

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Reply With Quote
Staro 15.10.2014, 17:12
sanjavujinovic sanjavujinovic je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2014
US lokacija: Chicago IL
YU lokacija: Crvenka-Vojvodina
Nepromenjeno

Ne bih nazvala ovo glupošću iz prostog razloga što izvlačeći statistike određene grupe tj. osoba koje se prijavljuju na lutriju, možeš doći do raznih zaključaka i isto tako oni mogu biti pogrešni .
Mislim da postoje stvari koje su slične za sve nas ovde:
Kao prvo informatički smo pismeni bar u meri da smo se nasli ovde
Shvatamo da nasa drzava, bez obzira koliki smo patrijioti ,malo toga ima da nam ponudi
Spremni smo na rizik koji nosi ova pustolovina
I mogla bih tako nabrajati do sutra a pojenta je da u tolikoj grupi ljudi koj streme ka isto cilju mozes izvuci razne statistike tipa vise zena vise fakutetlija i ko za jos kakve sve statistike.
Reply With Quote
Staro 15.10.2014, 18:37
Amerika44 Amerika44 je offline
Drug član

Datum prijave: 04.10.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD Prikaz poruke
Ovo nema veze sa zivotom Nikad nisam procitao vecu glupost
Drago mi je ako je tako. Pogotovu ovaj deo oko razgovora i "istresanja gaca" kako je doticna rekla.

Izvini goKi ali nisam sigurna da sam te najbolje razumela,mada okvirno kapiram sta si hteo da kazes. U svakom slucaju drago mi je ako ovo nema veze sa istinom
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja