![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Obrazovanje - Odgovarajuca Opcija » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Posto je bilo pitanja oko skole treceg stepena i vise tj. trogodisnja srednja + neka vise iz prve ruke sam dobio mail iz BG ambasade koji glasi citiracu :
" Sasa, Da bi se neko kvalifikovao za DV program mora imati zavresnu srenju skolu (4 razreda) ili zavrsen bilo koji stepen obrazovanja nakon trogodisnje srednje skole, sto znaci zavrsena neka visa skola ili fakultet. " Posto sam i sam bio u dilemi moze li ili ne i sad za sigurno znam da moze, ali na srecu imao sa podrsku prijatelja koje sam ovde stekao koji su me ohrabljivali tako da im se ovom prilikom ZAHVALJUJEM !!! Svi koji imaju dilemu moze li 3. god. srednje + Visa/Visoka iz prve ruke MOZE
04.10.2013.- Prijavio se za lutriju 01.05.2014.- Izvucen 2015EU00009xxx 21.05.2014.- Poslao DS-260 18.12.2014.- Obavljen intervju,visa odobrena 29.12.2014.- Preuzet pasos iz DHL-a 30.12.2014.- Kupljena karta 24.01.2015.- Stigao u USA |
|
||||
|
||||
![]()
Ne znam čemu tolika nervoza, jer i u Srbiji, kada navodiš stručnu spremu, odnosno završenu školu, navodiš i računa se skola sa najvišim stepenom stručnosti...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Ovako, zavrsio sam cetvorogodisnju srednju skolu, elektro smer, trenutno sam na fakultetu za menadzment, trogodisnji, inace apsolvent. sta treba zaokruziti?
|
|
||||
|
||||
![]()
U ovome momentu ti imaš diplomu završene srednje škole i to zaokruzujes!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, koje polje treba da se zaokruzi? Jer ja blage veze nemam sa engleskim
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
zaokruzi HIGH SCHOOL i bit ce sve uredu! To je dovoljno
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kolegi sam popunjavao pre neki dan aplikaciju, jer ni on ne zna reč engleskom, i njega sam savetovao isto.... Ovo je prijateljska sugestija za svakoga, izvinjavam se za off topic.. P.s. Doduše učenje engleskog spada podm"obrazovanje" pa možda i nije off.
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Ovde bih podržao predhodni post. Jeste da ni moj engleski nije baš najbolji, ali je bar za sporazumevanje dovoljan i koristim svaku priliku da ga unapredim. Ne znam da li bih se usudio da uđem u bilo kakvu priču o odlasku bilo gde, a da ni osnovni formular koji je na engleskom ne umem da popunim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cao,htela sam da pitam sta da popunim sto se tice obrazovanja? Zavrsila sam master studije na Masinskom fakultetu. Da li da obelezim Master's Degree ili University Degree? Hvala unapred.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pa ako je tako kako pises onda bi masters degree bilo ono sto bi ti trebala da zaokruzis tj. Odaberes.
|
![]() |
Tags |
strukovne studije, visa skola, visoka skola |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najeftinija opcija školovanja u US? | valocean | Vaša strana | 1 | 28.04.2015 11:12 |
obrazovanje | natebeba89 | Prijava na Lutriju | 8 | 25.10.2014 20:43 |
I obrazovanje, i radno iskustvo!? | Milos Zajecar | Prva koverta | 6 | 23.10.2012 13:34 |
![]() |