![]() |
|
|
Porodične imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za porodične imigranske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.facebook.com/pages/Medit...0975069?v=info a ova e istata agencija od Chicago,ama pretstavnistvo vo Stip: http://mediteran.mk/index.php/kontakt a ova e za New Jesey: http://www.ohridtravel.com/contact.html Inaku jas sum vo New Jersey, a mnogu prijateli od soprugot se vo Ilinois. Koga pravime edna sporedba za cenata na zivotot,taksite,kucite site kazuvaat deka Ilinois e mnogu poevtin od ovde. Ovde mnogu ne jade blizinata na New York.Vo sekoj slucaj,vidi sto mozat da napravat za tebe i dvete agencii.Pozz Last edited by noki; 08.10.2014 at 12:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fala mnogu vednas ke se probam da napravam kontakt. Pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
Vidjela sam sa sestrom, sve ono sto sam ti rekla jedina je opcija, ulazak vas dvoje u US, dobra stvar je sto ne morate cekati fizicke zelene karte nego mozete umjesto njih poslati kopije biometrijske stranice pasosa i stranice na kojoj je ponistena viza za predavanje I-130 za djecu.
Ko od vas dvoje bude isao na I-131 isto tako ne mora cekati na plasticnu karticu, moze odmah predati za to, cekati na biometrijski intervju, i kad dodje papir moze nazad. 6 mjeseci u US i 6 vani nece ici, kaze da su sad poostrili mjere, i sad se vrlo brzo gubi zelena karta kad skontaju sta radis. Eto, zao mi je sto ti ne nosim dobre vijesti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala na informacii ali izvini nisam bas najbolje razumeoo ovaj deo "i stranice na kojoj je ponistena viza za predavanje I-130 za djecu". |
|
|||
|
|||
![]()
stranica (tj obje, jer ti je na jednoj stranici viza, a na drugoj stranici ce udariti pecat kad udjes u zemlju) u pasosu, uvijek su dvije, osim biometrijske koja je na jednoj stranici, zar ne? Uzmi pasos i pogledaj.
Mozda mi je prevod bio neodgovarajuci: Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nije me bilo dugo a zbog postovanja prema ljudima koi su mi bili velika podrska na forumu da spodelim info:
Nisam uspeo da obezbedim vize za decu :-( Morao sam da idem u USA da bi zadrzao pravo za GC Ljudi u USCIS su bili zaprepasteni da je to moguce da se "deli familija" ali na zalost nisu imali resenje na moj problem, nego ukazali su mi da potrazim resenje ovde u ambasadi, opet cudno. E da dobio sam ssn ;-), kao bitno Stavrno jos jednom hvala svima koji su se trudili da mi maksimalno pomognu. P.s Nije me bilo dugo pa primetio da iskre izmedzu via i magelana a bas mi je krivo, mislim da ste vi jedni od rethig koji nesebicno pomaxu na forumu jos par cudnih ljudi Sima-profa, svasta se desavalo i ostali par butnih i nebitnih... MikiSa,Noki, Via i svi ostali puno hvala Opet cu da budem redovan na forumu ;-) Pozz |
|
|||
|
|||
![]()
E da lepa je Amerika, posto prvi put sam bio,
Ako me opet izvuku sigurno idem :-D |
|
|||
|
|||
![]()
Da se prijavim da guram polako oko vize za decu . E sad opet problem :
Posto znaju oni koje prate moj problem , treba mi pomoc oko 3 bitnih stvari : -Nikako da pronadzem tacnu informaciju : -koliko treba da imam prihoda na godisnom nivou da bi uspeo da ispunim uslove da bi se zavrsio process .Nasao sam podatak da treba da imam 125 % ali neznam za koliko ljudi se racuna ( ako e samo za decu dali to znaci ja + dve deca ) ili cela familija 4 ljudi . -Jos problematicnije dali ukoliko ja nemam dovoljno prihoda moze sve da pokrie join sponsor -Nigde nemogu da pronadzem zvanicno koliki je to iznos ( puta koliko)treba da ima join sponsor . -I dali ako ja uopste nemam prihoda moze sve da pokrije Join sponsor . Posto nisam u usa zbog deca , molim za pomoc kako da dobijem ove informacije (iz NVC , USA Ambasasad , nemaju povratni odgovor ) Pozdrav Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.uscis.gov/sites/default/f...orm/i-864p.pdf
Gledaj na sponzor's household size za kolkava familija kolku treba minimalno da zarabotuvash za da mozhesh da gi sponzorirash. Eve ti i za joint sponsorship Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fala ti mnogu za pomos , samo te molam za link za join sponsor nikade ne uspeav da najdam, Dali join sponsor moze celata iznos da go pokrie , I iznosot treba da se presmetuva so nekakov minus od negovoto semejstvo ( puta dva ) , Vkupnite primanja kolku bi trebalo da bidat na join sponsor ? Blagodaram uste ednas Last edited by MagedonMM; 12.05.2015 at 11:11. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Visa Bulletin | xeg | Uputstva za dobitnike | 2301 | 06.06.2021 16:57 |
H1B visa | hope | Ne-imigrantske vize | 1 | 29.06.2012 16:50 |
E2 Business Visa | botexag | Vaša strana | 1 | 07.02.2011 20:18 |
DV2 visa | Smith6000 | Stare teme | 3 | 16.11.2010 07:05 |
Diversity Visa Lottery or...? | djon | Stare teme | 6 | 06.10.2010 20:44 |
![]() |