ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 06.10.2015, 09:21
nino333 nino333 je offline
Član

Datum prijave: 03.11.2014
Nepromenjeno

E jos samo ovo zasto se preko chroma ne mogu prijaviti ovo mi izbaci

This webpage is not available

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Reply With Quote
Staro 06.10.2015, 09:25
cole1270 cole1270 je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2015
YU lokacija: Tuzla
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nino333 Prikaz poruke
E jos samo ovo zasto se preko chroma ne mogu prijaviti ovo mi izbaci

This webpage is not available

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Mozila,ili neki drugi jer chrom ne radi,tako kažu,sretno sa prijavom i meni je prvi put da se prijavljujem,malo treba procunjati po forumu ali se nema vremena previše ima informacija
Reply With Quote
Staro 06.10.2015, 20:28
nino333 nino333 je offline
Član

Datum prijave: 03.11.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik cole1270 Prikaz poruke
Mozila,ili neki drugi jer chrom ne radi,tako kažu,sretno sa prijavom i meni je prvi put da se prijavljujem,malo treba procunjati po forumu ali se nema vremena previše ima informacija
Uradio sam sad moramo cekati ja i ti 2017 godinu jel tako
Reply With Quote
Staro 06.10.2015, 22:02
Marko3's Avatar
Marko3 Marko3 je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2010
Nepromenjeno

Pozdrav svima i ove godine 7-8 prijava nisam vise ni siguran koja..nisam do sada jos pisao mail Kentucky center pa neznam tocno koja je ono email adresa ako bi netko bio dobar da mi rece ?
Reply With Quote
Staro 06.10.2015, 23:43
Aleksandar_Vrsac Aleksandar_Vrsac je offline
Član

Datum prijave: 28.05.2014
US lokacija: Florida,bilo gde :D
YU lokacija: Vrsac
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nino333 Prikaz poruke
Uradio sam sad moramo cekati ja i ti 2017 godinu jel tako
01.05.2016 ce ti biti dostupno na sajtu da proveris da li si izvucen ili ne. Tacnije malo iza 01.05
Reply With Quote
Staro 07.10.2015, 09:09
kemis1991 kemis1991 je offline
Član

Datum prijave: 07.10.2015
Nepromenjeno highest level of education

Pozdrav svima, zanima me sta da cekiram pod highest level of education posto sam zavrsio osnovne studije na geografiji, citao sam po forumu da za osnovne studije po bolonji treba da se izabere Batchelor Degree ali u ovom formularu to nema , ima samo :
Primary school only University Degree
High School, no degree Some Graduate Level Courses
High School degree Master's Degree
Vocational School Some Doctorate Level Courses
Some University Courses Doctorate Degree
ako moze neko da mi kaze sta da cekiram?
hvala
Reply With Quote
Staro 07.10.2015, 13:23
gacka gacka je offline
Član

Datum prijave: 31.07.2013
Thumbs up Gacka

ja sam se prijavila prošle godine i čekam izvlačenje u maju 2016. Opet ću i ove godine da se prijavim za 2017.Pa šta Bog da.
Reply With Quote
Staro 07.10.2015, 18:19
ana009 ana009 je offline
Član

Datum prijave: 06.10.2015
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Pozdrav svima!
Evo mi resili ozbiljno za ovu godinu (ozbiljno - da nas izvuku ), a ja sam zelela da napisem ovde nesto i da se predstavim. Mi smo se prijavljivali od 2005-te 3, 4 puta i nismo bili izvuceni. Naime nikada se nismo nadali ni malo, nema euforije, nicega. Ove godine je medjutim drugacije i bas se nadamo da dobijemo, a ako ne dobijemo, spremni smo svake godine da se prijavljujemo. Razmisljam kako bi nas do sada sigurno izvukli da smo se svake godine prijavljivali za proslih 10 godina. Uglavnom, ovaj forum citam godinama, a sada sam resila da se registrujem i napisem nesto PRE prijave, ko zna, mozda nam to donese srecu! Slike su spremne i posle ovog se prijavljujemo muz, ja i dvoje dece. Imamo neke prijatelje u Americi, da li bi nam neko pomogao za pocetak ukoliko nekada dobijemo jos ne znamo, mada smo mi za Floridu, a oni su mnogo severnije, vec razmisljamo kako da skupimo pare ukoliko bude trebalo i tako...
Uglavnom zelim svima mnogo srece, drago mi je da svako dobije i ode odavde!
Reply With Quote
Staro 07.10.2015, 18:58
mmusa mmusa je offline
Član

Datum prijave: 13.10.2014
Question slika - problem ili ne ?

Treba mi mala pomoc, da li mogu ovu sliku da posaljem za prijavu na lutriju, obzirom da je bela kosulja u pitanju na beloj pozadini, pa se ramena skoro pa ne vide, ili to nije problem ako slika ispunjava zadate kriterijume ?

Sto se tice kriterjuma vezanih za sliku znam da treba da bude:
- 600x600 pixela,
- .JPEG format,
- maksimalne velicine fajla do 240 Kb,
- 24 bit,
ali me buni to sto sam cuo da razmera kompresije treba da bude 20:1, i to prvi put cujem, a ne znam o cemu se radi i da li je to stvarno jos jedan od kriterijuma za sliku ?
Reply With Quote
Staro 07.10.2015, 21:39
cicamica11 cicamica11 je offline
Član

Datum prijave: 07.10.2015
Nepromenjeno

Interesuje me oko prijave za lutriju pod rednm brojem 6.Country of Eligibility for the DV Program, posto sam ja rodjena u Minhenu (Nemacka) onda u to polju pisem Nemacka, pa me interesuje da li Nemacka uopste moze da se kvalifikuje za lutriju?
Reply With Quote
Odgovori

Tags
dv 2017 - 02.10.2015

Pravila pisanja