![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
E jos samo ovo zasto se preko chroma ne mogu prijaviti ovo mi izbaci
This webpage is not available ERR_CONNECTION_TIMED_OUT |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Uradio sam sad moramo cekati ja i ti 2017 godinu jel tako
|
|
|
||||
|
||||
|
Pozdrav svima i ove godine
7-8 prijava nisam vise ni siguran koja..nisam do sada jos pisao mail Kentucky center pa neznam tocno koja je ono email adresa ako bi netko bio dobar da mi rece ?
|
|
|
|||
|
|||
|
01.05.2016 ce ti biti dostupno na sajtu da proveris da li si izvucen ili ne. Tacnije malo iza 01.05
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima, zanima me sta da cekiram pod highest level of education posto sam zavrsio osnovne studije na geografiji, citao sam po forumu da za osnovne studije po bolonji treba da se izabere Batchelor Degree ali u ovom formularu to nema , ima samo :
Primary school only University Degree High School, no degree Some Graduate Level Courses High School degree Master's Degree Vocational School Some Doctorate Level Courses Some University Courses Doctorate Degree ako moze neko da mi kaze sta da cekiram? hvala |
|
|
|||
|
|||
|
ja sam se prijavila prošle godine i čekam izvlačenje u maju 2016. Opet ću i ove godine da se prijavim za 2017.Pa šta Bog da.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima!
Evo mi resili ozbiljno za ovu godinu (ozbiljno - da nas izvuku ), a ja sam zelela da napisem ovde nesto i da se predstavim. Mi smo se prijavljivali od 2005-te 3, 4 puta i nismo bili izvuceni. Naime nikada se nismo nadali ni malo, nema euforije, nicega. Ove godine je medjutim drugacije i bas se nadamo da dobijemo, a ako ne dobijemo, spremni smo svake godine da se prijavljujemo. Razmisljam kako bi nas do sada sigurno izvukli da smo se svake godine prijavljivali za proslih 10 godina. Uglavnom, ovaj forum citam godinama, a sada sam resila da se registrujem i napisem nesto PRE prijave, ko zna, mozda nam to donese srecu! Slike su spremne i posle ovog se prijavljujemo muz, ja i dvoje dece. Imamo neke prijatelje u Americi, da li bi nam neko pomogao za pocetak ukoliko nekada dobijemo jos ne znamo, mada smo mi za Floridu, a oni su mnogo severnije, vec razmisljamo kako da skupimo pare ukoliko bude trebalo i tako... Uglavnom zelim svima mnogo srece, drago mi je da svako dobije i ode odavde! |
|
|
|||
|
|||
|
Treba mi mala pomoc, da li mogu ovu sliku da posaljem za prijavu na lutriju, obzirom da je bela kosulja u pitanju na beloj pozadini, pa se ramena skoro pa ne vide, ili to nije problem ako slika ispunjava zadate kriterijume ?
![]() Sto se tice kriterjuma vezanih za sliku znam da treba da bude: - 600x600 pixela, - .JPEG format, - maksimalne velicine fajla do 240 Kb, - 24 bit, ali me buni to sto sam cuo da razmera kompresije treba da bude 20:1, i to prvi put cujem, a ne znam o cemu se radi i da li je to stvarno jos jedan od kriterijuma za sliku ? |
|
|
|||
|
|||
|
Interesuje me oko prijave za lutriju pod rednm brojem 6.Country of Eligibility for the DV Program, posto sam ja rodjena u Minhenu (Nemacka) onda u to polju pisem Nemacka, pa me interesuje da li Nemacka uopste moze da se kvalifikuje za lutriju?
|
![]() |
| Tags |
| dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
|