![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Fotografija za prijavu » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam se slikala u Staklencu, na Trgu Republike, 500 din, traje 10 minuta. Morala sam da stavim kosu iza ušiju i to je sve, nosila sam običan džemper, zatvoren oko vrata. Kažu da je to ok. Nije jeftino jer ti pošalju slike na mail, ali kome je komplikovano da se bavi fotkama, kao meni, eto rešenja.
Pozdrav i srećno! |
|
||||
|
||||
![]()
Loly pre nego sto stavis sliku moj ti je savet da je prethodno proveris. Pre dve godine sam se slikao kod fotografa i stavio sliku na prijavu. Slika je prosla jer je bila u dimenzijama koje traze tj 600x600 ali je ispadala iz okvira tj kad sam je stavio u validatoru glava nije bila dobro pozicionirana.
|
||||
|
||||
![]()
Godinama sam radila kao fotograf... fotke za am. vizu: pošto su na beloj pozadini obavezno obucite malo tamniju majcu, kosa ide iza ušiju jer uši moraju da se vide. Slikate se bez naočara, ako imate šiške malo ih pomerite u stranu. Nikakva senka ne sme postojati na fotki. Fotograf bi trebalo da zna koje su tačne dimenzije glave, ali za svaki slučaj skinite sa neta tačne proporcije. Tražite da vam fotke snime na usb ili cd jer vam trebaju u elektronskom obliku.
Imate na sajtu dvlottery proveru fotke, uploud-ujete svoju fotku i program vam odmah kaže da li je validna ili ne.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Proveravala sam fotku na ovom validarotu i trazi mi prvo da je crop pa tek onda save,ne znam koliko da zumiram + ili - ![]() Nigde ne izbaci ono valid photo... |
|
|||
|
|||
![]()
Imate sa leve strane na photo validatoru opciju HELP i tu postoje fotografije, odnosno kako lice treba da bude pozicionirano u odnosu na ona dva ovala!
|
|
|||
|
|||
![]()
Molim link za validator,odradio sam preko photo tool a ,ali hocu da proverim da li je slika u redu,pre sam mogao da nadjem validator,ali sada ne,promenili su interfejs.
|
|
||||
|
||||
![]()
ja sam isla na taj kod kuce i sve je blo ok 5 x 5 cm, pixeli, kb....a jos mi gospodja u photo radnji na licu mjesta provukla fotografiju kroz validator na svom kompjuteru
More than xxx entries - has not been selected Last edited by SEEUSAIC; 08.10.2016 at 18:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
||||
|
||||
![]()
Isekla sam glavu sa ove fotografije, da li je uredno za prihvatanje?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
po meni nije idealno za DV lottery, usta moraju biti 100 % zatvorena i smjesak malo manji ili nikako...
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li odgovora ova fotografija? | Dzeremija | Stare teme | 20 | 07.10.2013 22:05 |
Ispravnost fotografija za prijavu na DVL | nenadbdc | Stare teme | 1 | 02.10.2012 19:24 |
Agencije za prijavu GC! | V777 | Vaša strana | 35 | 20.04.2012 20:56 |
fotografija, dimenzije, kvalitet... | bmilos | Stare teme | 263 | 04.11.2011 23:45 |
![]() |