![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Trogodisnja srednja skola » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Potreban je zavrsen fakultet, ukoliko je pre toga samo niza strucna sprema (trogodisnja skola).
Iskustvo clana kdragan77 nije primer kojim se trebate voditi. Moderator
|
|||
|
|||
![]()
naravno, razumijem, ali je moguce jer je dokaz. dakle..
.."sa zavrsenom vanrednom cetverogodisnjom moze se prijaviti i dobiti GC." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EDIT: i drugi moderator Vam je odgovorio dok sam ja kucao svoj odgovor
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
covjek je u americi.
ima post detaljno je napisao kako je prosao intervju. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pitaju pitanja, dobiju odgovor, pa opet sumnjaju, opet dobiju odgovor, i onda se suprostavljaju jer im se ne svidja dati odgovor. Ako neko od moderatora ili nas starijih clanova kaze da je tako onda to govorimo iz iskustva i iz dobre namere. i'm done ![]() ![]()
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totalni off topic ali divim se moderatorima i adminima kako uopste imaju vise zivaca da odogovaraju na isto pitanje pitano na 1000 razlicitih nacina... |
|
|||
|
|||
![]()
POzdrav svima.Imam nekoliko pitanja za moderatora ili nekog dobrog znalca.redovno sam zavrsio osnovnu pa trogodisnju skolu ,zanat MEHANICAR ZA TEKSTILNE MASINE,a posle vise godina sam upisao prekvalifikaciju za vozaca motornih vozila pa sam bio prinudjen po zakonu da napravim pauzu od dve godine da bih zavrsio peti stepen VOZAC-INSTRUKTOR imam radnog iskustva 22 godine kao vozac i zadnje dve godine imam otvoren servis za sivace masine (dopunska delatnost).sve ovo mogu da dokumentujem i legalno je uradjeno.Sta od ovoga mogu da iskoristim u aplikaciji i sta mi savetujete da postavim kao glavnu stvar na osnovu koje cu da uradim aplikaciju?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Važno:
Zaposlenima u američkoj državnoj administraciji nije dozvoljeno da pomažu oko popunjavanja formi niti da daju mišljenja o zakonskoj ispravnosti popunjene forme, osim ako nemaju zvanični intervju za vize ili druge predmete u njihovoj nadležnosti. Nemojte opterećivati za dzabe telefon američke ambasade, oni nisu pravno savetovalište. Njihov telefon služi da se utanače detalji i objasne procedure, da se dobije opšta informacija, ne za uputstvo hiljadama ljudi kako da se prijave na lutriju. Sup.Mod.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
frizerska skola i praksa | edinze | Vaša strana | 10 | 11.12.2012 23:02 |
trogodisnja skola i dvogodisnje iskustvo | zvercica | Stare teme | 9 | 01.11.2010 09:35 |
Zdravstveni problemi i trogodišnja srednja škola | Vladimirko | Prva koverta | 13 | 14.07.2008 17:19 |
![]() |