![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Slika » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Postavio sam sliku samo nije kao u pasosu vec je sa strane slikano da li moze to da pravi problem a prijavu sam prosledio,tako da je kasno da se izmeni , na slici se vidim jasno dimenzije sam proverio sve je kako treba. Hvala unapred
|
|
||||
|
||||
![]()
Zdravo i dobrodosao. Jel mozes da budes malo konkretniji i da objasnis kakvu sliku i gde si je postavio za da bi mogli da ti damo odgovor. Kad vec trazite pomoc pitajte kao sta treba!!
----------------- 14.10.2016. Prijava na DV-2018 02.05.2017. Izvucen 2017EU00007xxx ![]() ![]() ![]() 24.05.2017. Poslat DS-260 13.11.2017. Izasao VB 15.11.2017. Stigao mail za intervju ![]() xx.xx.2018. Lekarski pregled 17.01.2018. Intervju xx.xx.2018. Stigli pasosi |
|
|||
|
|||
![]()
Isao sam na link Prekontrolišite prijavu popunio uredno sve , samo sam na slici nasmejan bukvalno selfi , tek kasnije sam shvatio da sam pogresio,sad ne znam da li je ta prijava validna radi se o http://www.zelenalutrija.com/ 3.coj tacki , zanima me da li su prijave otvorene sada , jel moze preko vaseg sajta i za koju godinu se predaje nov sam hvala na razumevanju.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
----------------- 14.10.2016. Prijava na DV-2018 02.05.2017. Izvucen 2017EU00007xxx ![]() ![]() ![]() 24.05.2017. Poslat DS-260 13.11.2017. Izasao VB 15.11.2017. Stigao mail za intervju ![]() xx.xx.2018. Lekarski pregled 17.01.2018. Intervju xx.xx.2018. Stigli pasosi |
|
||||
|
||||
![]()
ima tu dosta sitnica koje se traže pa da fotka bude ok, svakako po mogućnosti bez smile ....The complete face, neck, and shoulders with a frontal view; an expression without smile and eyes both open and facing the camera; vertically-oriented posture...a najbolje je otići kod profesionalnog fotografa
|
|||
|
|||
![]()
Sliku koju sam okacila je sa naocarima jer nosim naocare i po novim pravilima ne bi smela da imam naocare na slici..pitanje sta sad? Prijava je poslata a koliko znam ne bi smela dva put da se prijavljujem? Da li moze da se udje na svoju prijavu da se menjaju neke stvari ili propade sve zbog slike?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Imam i ja pitanje vezano za sliku. Izvinjavam se unapred ako je vec negde odgovoreno. Cini mi se da jeste, ali ne mogu da to nadjem..
Da li za svaku prijavu mora nova slika, tj.da ne moze biti starija od sest meseci i te fore? Cini mi se da sam negde procitala da ne sme proslogodisnja, ali ne mogu da nadjem gde sam to procitala i posto sam sve zivo iscitala vise nisam sigurna sta sam procitala, pa opet pretrazujem 😁 Bolje da pocnem da zapisujem 😥🤓🤓 |
|
|||
|
|||
![]()
Nesme proslogodisnja slika, preporucljivo je da bude neka druga slika i ne strija od 6 meseci, da u slucaju kada bi vas izvukli ne bi cupali kosu i mislili o tome dali ste poslali dobro sliku i dali ce provaliti da je proslogodisnja.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Hvala Simke 😊
A do pedeset karaktera cu da napisem da je napolju vec vruce, a ja ove godine nisam isla na more. Bilo je ili renoviranje ili more.. Volela bih da jednom mogu reci:" Idem na more dok traju radovi" I tako... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slika za bebu | josefkowalsky | Prijava na Lutriju | 25 | 07.10.2015 21:27 |
![]() |