![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Veliki pozdrav svima sa foruma, i svi koji igraju ove sezone zelim puno srece !!!
Prosle godine sam se sam prijavijo na lutriju i nista, a ove godine imam dil sa drugaricom da se prijavimo zajedno i ako nas nekim slucajem izvuku (nju ili mene nbt) palimo zajedno. E sad me zanima da li u prijavama stavnjamo da smo nevencani ili vencani, i kako ide ta procedura za na dalje ?! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Puno Srece vam zelim i Da vas izvuku na lutriji ![]() ![]() ![]() ![]()
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A sto se tice "dila", ukoliko neko od vas bude izvucen, pa se naknadno vencate da bi otisli zajedno, moracete da dokazujete svoju "vezu" i postoji mogucnost da budete odbijeni. Citajte Forum, videcete da svi clanovi savetuju da se bude iskren u svakom koraku procesa.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Bravo za stare forumase koji nas savetuju. Imam dve pat pozicije. Prva, sta bi trebalo stiklirati u pitanju 12 ako imas zavrsenu Visu skolu-koji je to nivo obrazovanja. I druga, dali mi Srbija gde zivim i cije drzavljanstvi imam moze biti zemlja kvalifikacije ako sam rodjen u Hrvatskoj... preko tvitera iz ambasade mi odgovorili da moze a na forumu sam procitao da zemlja rodjenja ima prioritet....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Skoro sam prosao ovu proceduru, ali ne za USA nego za UK. Mi smo stvarno bili u duzoj vezi pre braka, sto smo i dokazali slikama, dopisivanjem preko vibera, skajpa, objave na facebook-u i naravno vencani list. Dok smo pripremali dokaze konstatovali smo da je vrlo lako da se izvede i da neko nije u vezi. Tako da odradite prijavu single, slikajte se u narednom periodu zajedno, kacite neke slike na facebook, dopisujte se preko vibera i ostalih stvari, poneko srce razmenite u porukama ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sad kad ozivi forum..................................
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako u rodnom listu piše kao mjesto rođenja Hrvatska onda ide YES na pitanje "Are you claiming eligibility based on the country where you were born?"
|
|||
|
|||
![]()
Je li neko već predao aplikaciju? Baguje li stranica?Ima li neko loše iskustvo da browserima?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja kako sam shvatio, tek danas oko 6 popodne se moze poslati aplikacija?
Ispravite me ako grijesim. |
|
||||
|
||||
![]()
tako je. u podne po istočnom vremenu, što je kod nas 18:00h
|
![]() |
|
|
![]() |