![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Koliko ste se puta prijavili dok niste dobili? » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
Prikaz rezultata ankete: Iz kog puta ste izvučeni? | |||
1. put |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 39,29% |
2. put |
6 | 10,71% |
3. put |
9 | 16,07% |
4. put |
2 | 3,57% |
5. put |
3 | 5,36% |
6. put |
3 | 5,36% |
7. put |
0 | 0% |
8. put |
2 | 3,57% |
9. put |
0 | 0% |
10. i 10+ put |
9 | 16,07% |
Glasači: 56. Ne možete učestvovati u ovoj anketi |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Kreta, hvala ti najlepše što si me uputio na ovu stranicu, jeste da nema puno iskustava, ali i to mi je dovoljno. Možda bih kad-tad nabasala na ove primere (da nije u suštini važno koliko imaš godina ako zaista hoćeš da radiš) ali drago mi je da forum zaista ispunjava svoju svrhu a to je razmena ličnih iskustava i pomoć neobaveštenima. Još jednom veliki pozdrav.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zahvaljujući više nego korisnim informacijama sa sajta, koji sam pomalo ali brižljivo pregledala, uspela sam da se 05.10. u ranim večernjim satima prijavim na DW lottery 2019. Nikakvih problema sa slikom nisam imala jer sam je odradila kod fotografa, pa je prosledjena mail-om. Sve je, što bi rekli, da ne čuje zlo, leglo od prve. Hvala svim dobrim forumašima koji su objasnili baš sve vezano za prijavu. Sada kada sam taj korak preskočila, pratim druge diskusije tipa gde se smestiti, šta ako nemam nikoga (moj slučaj) kako naći stan, SSN, bankovni račun, tema koliko hoćeš. Ako me izvuku, biće sjajno. Ako ne, ja nemam godine za popravni, ali ću nastaviti da pratim hrabre ljude koji samo žele da žive bolji život. Srećno nam svima.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kdragan - posto imam slabo.poruka vise iscitavam forum nego sto pisem - imas li jos to sejvano u wordu za taj blog? Nekako na mail da mi posaljes. Hvala ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Otkljucavanje DS-260 vise puta? | Sale2322 | Intervju (interview) - Ambasada | 26 | 06.02.2019 23:45 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
Pomoc, ja i zena oboje dobili | borior | Prva koverta | 14 | 08.05.2011 13:02 |
20 razloga zbog kojih niste bogati | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 16.12.2008 14:20 |
Korisni linkovi za ljude koji su dobili prvu kovertu | landlord | Vaša strana | 0 | 12.07.2008 08:36 |
![]() |