ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 19.10.2017, 07:25
MDario MDario je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2017
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ruza26 Prikaz poruke
Dali je netko tko se prijavio od 3.-10. dobio mail da je prijava poništena?

Ja imam gmail i ništa nije stiglo!
Kod mene takodjer nema nikakvog mail-a, a isto je gmail u pitanju. Sumnjam da to ima ikakve veze sa time koji je e-mail provider...
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 07:50
Peca Peca je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ggaga Prikaz poruke
To polje sluzi kad zivite u necijoj tudjoj kuci a tamo treba da vam stigne posta npr. salju vama i navedu vase podatke a "in care of" prezime vlasnika adrese
Dakle u mom slucaju to polje preskacem ili stavljam svoje ili ocevo ime i prezime? Pitam konkretno kako da popunim? Nije mi bas najjasnije
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 08:11
RICKO RICKO je offline
Član

Datum prijave: 24.10.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MDario Prikaz poruke
Kod mene takodjer nema nikakvog mail-a, a isto je gmail u pitanju. Sumnjam da to ima ikakve veze sa time koji je e-mail provider...
Due to a technical issue, the DV-2019 entry period that began on October 3 has been closed. Entries submitted during October 3-10 are not valid and have been excluded from the system; they will not count as a duplicate entry. The technical issue has been resolved and a new full entry period will begin at noon, U.S. Eastern Daylight Time on Wednesday October 18, 2017 and will run until noon Eastern Standard Time on Wednesday November 22, 2017. Only entries submitted during this period will be accepted and considered for selection in the lottery. Please throw away any confirmation number or other documentation that you have if you submitted an entry during Oct. 3-10. Entries will NOT be accepted through the U.S. Postal Service.

Nećete dobiti nikakav mail,jer da ste trebali dobiti,već bi logičkim zaključkom dobili isti dan kad je nova prijava za lutriju stupila na snagu,odnosno jučer. Vjerojatno ste zabrinuti zbog tog, jer mislite da će vam možda ipak biti poništena prijava,ukoliko se drugi put prijavite. Mislim da nema razloga za brigu jer ovo što sam gore kopirao je tekst sa službene stranice gdje je točno navedeno da će oni koji su se prijavili od 3.10 do 10.10 biti poništeni i isključeni iz sustava, a nova prijava se neće računati kao duplikat.
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 08:23
RICKO RICKO je offline
Član

Datum prijave: 24.10.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Peca Prikaz poruke
Dakle u mom slucaju to polje preskacem ili stavljam svoje ili ocevo ime i prezime? Pitam konkretno kako da popunim? Nije mi bas najjasnije
U to polje upisujete ime onoga na koga glasi adresa na koju primate poštu. (npr. ime oca )
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 08:34
ruza26 ruza26 je offline
Član

Datum prijave: 06.10.2017
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

New Entry Period for Diversity Visa Program DV-2019

Due to technical issues, the registration period for DV-2019 is being restarted, and all entries made prior to October 18, 2017, will need to be resubmitted for the entrant to be considered. We regret the inconvenience to Diversity Visa entrants. In order to ensure fairness and protect the integrity of the process for all those concerned, however, we must restart the entry process for this year (DV-2019).

The new registration period for DV-2019 opens for electronic entries at 11:00am, Wednesday, October 18, 2017, and closes at 11:00am, Wednesday, November 22, 2017.

If you entered before Wednesday, October 18, 2017, that entry will not be considered, and you will need to submit another entry during the new registration period. You may submit one new entry without being disqualified for submitting multiple entries. The Department will send an automated email notification to each Diversity Visa entrant from whom an entry was received before October 18, 2017, using the email address provided on the lottery entry form, directing the entrant to check the website dvlottery.state.gov for an important announcement. Individuals who submit more than one entry during the new registration period will be disqualified.

Applicants can access the electronic DV entry form (E-DV) at the official E-DV website, dvlottery.state.gov, during the registration period. DV instructions also are available on the Department of State’s public webpage at usvisas.state.gov/dv/instructions.
All other eligibility requirements remain the same.

Beginning May 15, 2018, DV-2019 entrants will be able to use their unique confirmation number provided at registration to check the online Entrant Status Check at dvlottery.state.gov to see if their entry was selected. Entrant Status Check will inform successful entrants how to apply for DVs for themselves and their eligible family members. The Department also will confirm visa interview appointments through the Entrant Status Check.

Ovo je bila prva objava pa sam zato mislila

Hvala i lijep pozdrav! i sretno svima!
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 08:51
Lilya4ever Lilya4ever je offline
Drug član

Datum prijave: 31.07.2017
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

Ja sam se prijavila negdje u tom perioud mislim da je bio 06.10. i nisam dobila nikakav email da se trebam prijaviti ponovno. Sta mi je sada ciniti? Da se opet prijavim ili da cekam email?
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 09:00
MDario MDario je offline
Član

Datum prijave: 09.10.2017
Nepromenjeno

SVE prijave su poništene, tako da se morate ponovno prijaviti!
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 09:59
Katleja Liki Katleja Liki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 25.07.2017
US lokacija: bilo gdje
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik latos Prikaz poruke
Pozdrav za sve, i srecno.

Imam pitanje.Imam 20 godina, a sestra 19.Mislio sam da sebe i sestru prijavim posebno jer smo zavrsili srednju i ispunjavamo uslov za minimum age koji moze da aplicira na lutriju a to je 18.
Znaci sestru i sebe bih posebnu prijavu.Onda bih prijavio i majku i tatu ponaosob gdje bi naveo djecu tj moju sestru i mene.Tako da ukoliko majka dobije da dobijemo i mi.Ispunjavamo i sestra i ja uslov tj. za vrijeme popunjavanja prijave ne smijemo da imamo preko 21.

Htio bih da provjerim da li je zaista ovako?
Pozdrav Latos,
Vi se prijavljujete za sebe i samo sebe stavljate na prijavu, u slucaju dobitka samo Vi idete, isto to vazi i za vasu sestru, u slucaju dobitka ide samo ona.
Vasa majka na prijavu dodaje vas i vasu sestru jer imate manje od 21 godinu i vaseg oca, ukoliko su vjencani u opstini, ako nisu, onda njega ne stavlja na prijavu, isto tako i vas otac popunjava prijavu. U slucaju da izvuku jednog od roditelja, onda idete svi, sa tim da roditelji, ako nisu vjencani, onda se moraju vjencati posle izvlacenja, a prije intervjua. Srecno i Vama.
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 10:30
ruza26 ruza26 je offline
Član

Datum prijave: 06.10.2017
YU lokacija: Hrvatska
Nepromenjeno

Meni je upravo stigao mail!

Ide nova prijava
Reply With Quote
Staro 19.10.2017, 11:32
mekica mekica je offline
Član

Datum prijave: 25.09.2011
Nepromenjeno

Mom vereniku je stigao mail da su prijave ponistene i da je potrebna nova prijava.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja