![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eh da Captain, još nešto, a nimalo manje važno, jest činjenica da se na lutriju javlja ogroman broj našeg sveta koji je već emigrirao iz zemlje, odnosno imigrirao u SAD, ali još nije stekao GC, tako da to izgleda onako spolja, da nema mnogo prijavljenih u matičnim zemljama, ali de facto oni zapravo konkurišu kao domicilno stanovništvo, pa su zapravo glavna i naravno pravno legitimna "konkurencija", a koje nismo ni svesni. To je ono zašto se stiče utisak ili čak stvarna okolnost da nemamo poznanike koji igraju lutriju. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, da li samo ja cekam veceras 00h iliii?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa provera ce biti moguca tek sutra od 18h a posto ce server biti preopterecen ko zna kada ce biti moguce proveriti, verovatno prekosutra ujutru
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Rezultati su od 15.05. iza 18.00h Good Luck friends
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://pc.pcpress.rs/tekst.php?id=14227 Ko neće da čita do kraja, odgovor je "da" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Malo me hvata frka oko izvlacenja da li cu biti izvucen ili ne, ali dobro trudim se da budem opusten iako ne budem izvucen boze moj probacemo opet u Oktobru,s obzirom da prvi put saljem i da mi je tek dvadeset i dve necu biti razocaran ako me ne budu izvukli.Srecno svima sutra
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ako budu pretresali društvene profile meni će moći samo
ovaj na ovom forumu i na google-u. Ili da otvaram Facebook Tweeter i šta znam koji još. Možda sam sumnjiv što ih nemam. ;-)
|
![]() |