![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam! Prvi ste se javili. Upisani ste u tabelu izvucenih za DV2019 koju mozete pronaci u mom potpisu.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Citam komentare na blogu BritSimon-a, javio se dobitnik iz EU, kaze da je : Winner DV2018 with cn#EU328** this time HNBS, But my wife won DV2019 cn#10700.
Kakva sreca za njih ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Mozete li mi vi pomoci kao admin da vam posaljem na mail prijavu da vi proverite posto meni ocigledno 10x nece da prihvati ove podatke.
|
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
da bas, cak i da CIA licno pregledava DV prijave opet nista ne bi mogli da uradimo.
|
|
|||
|
|||
![]()
BetterFuture@ Predlažem da Vi ne cenzurišete nas forumaše ,a ako imate problem sa mojim profilom jer nije odgovorio na Vaše ranije prozivke, ili s mojim benignim pitanjima (na koja nadam se imam pravo???) naprosto ih zaobiđite ...Ovde smo da propitujemo sve , pa i ovu svetu lutriju.
Konkretno sam samo želela da mi igrači eventualno pojačamo svoje šanse, ako Vas lično to čini nesretnim, meni je izuzetno žao...izvinjavam se svima kojima to čini zlo. Nadam se da mi se ovde ne pokušavate možda pretiti adminom u Vašem džepu ukoliko ga imate. Uverena sam da to nije Vaša namera. Poštovani/a, svako dobro i vama.
2023. May SELECTED ![]() ![]() more than xx entries-not selected ![]() Last edited by svetlana33; 15.05.2018 at 21:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Iskreno
Ja nemam pojma gde to da proverim Ja SAm za to i zaboravila vas da se ne nadam i radujem previse Cak sam i link bila kopirala a sad ne mogu da nadjem. Mozee neko da me uputi i da link pa vam javljam Valjalo bi da me Bog pogleda jednom u zivotu Jer mi se ne isplati ziveti sama u beogradu i privatno stan placati. Sta mi znaci posao u drzavnoj firmi Kad od njega ne mogu da prezivim. Puno srece svima |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da povecas sanse na lutriji ?! Prvo na pamet pada mi da izumem masinu za put u budcnost i povratak iz iste. Sanse da imigriras u Ameriku mozes povecati ako unapredis sebe i sam sredis papire kao i milioni njih. Ja u Septembru idem u Ameriku, a lutrija ako dodje super, ako ne dodje idemo dalje po planu... |
![]() |
|
|
![]() |