ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 15.05.2018, 20:39
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Budala Prikaz poruke
Posle 7 godina , Case number 22xxx . Ne znam kakvo je stanje sada sa brojevima, nadam se da nije previse visok.
Cestitam! Prvi ste se javili. Upisani ste u tabelu izvucenih za DV2019 koju mozete pronaci u mom potpisu.
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 20:40
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Budala Prikaz poruke
Slao sam jednu prijavu godisnje. Obrazovanje je Srednja skola. pozz
Hvala na odgovoru, mislila sam da ste eventualno igrali sa VSS, jer ste jednom na forumu pisali da ste student, ali sve u redu tako se i traži..još jednom hvala, utoliko bolje za sve igrače. thnx
Staro 15.05.2018, 20:43
Katleja Liki Katleja Liki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 25.07.2017
US lokacija: bilo gdje
Nepromenjeno

Citam komentare na blogu BritSimon-a, javio se dobitnik iz EU, kaze da je : Winner DV2018 with cn#EU328** this time HNBS, But my wife won DV2019 cn#10700.
Kakva sreca za njih
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 20:44
BetterFuture's Avatar
BetterFuture BetterFuture je offline
Amer

Datum prijave: 01.10.2015
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33 Prikaz poruke
ako je dozvoljeno pitanje za forumaša sa nickom Budala../ako ništa najsrećnija/ I da- ČESTITAM
Kako je isključeno njegovom profilu poslati PP, pišem ovde.. ako bi želeo da nam napiše je li slao samo jednu prijavu ili više njih?, te da li je kod prijave popunio fakultetsko obrazovanje, i o kojem se Univerzitetu radi, ako nije tajna?? Hvaaala
Svetlana, moj savet je da se manete pokusavanja pronalazenja obrasca po kome se neko bira za dobijanje vize. Trosite previse energije na nesto na sta ne mozete uticati. Srecno i svako dobro!
4. DV-2020 Dobitnici Tabela

-----------------------------------
DV2017 - Has not been selected
DV2018 - Has not been selected
DV2019 - Has not been selected
DV2020 - Has not been selected
DV2021 - Has not been selected
DV2022 - Has not been selected
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 20:47
mikatheboss mikatheboss je offline
Član

Datum prijave: 15.05.2018
Nepromenjeno

Mozete li mi vi pomoci kao admin da vam posaljem na mail prijavu da vi proverite posto meni ocigledno 10x nece da prihvati ove podatke.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 20:51
Pollex Pollex je offline
Drug član

Datum prijave: 21.10.2017
YU lokacija: Tuzla
Nepromenjeno

Posalji meni na e-mail, pollex_nightman@live.com ja cu provjeriti za tebe
Staro 15.05.2018, 20:54
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture Prikaz poruke
Svetlana, moj savet je da se manete pokusavanja pronalazenja obrasca po kome se neko bira za dobijanje vize. Trosite previse energije na nesto na sta ne mozete uticati. Srecno i svako dobro!
da bas, cak i da CIA licno pregledava DV prijave opet nista ne bi mogli da uradimo.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 20:55
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

BetterFuture@ Predlažem da Vi ne cenzurišete nas forumaše ,a ako imate problem sa mojim profilom jer nije odgovorio na Vaše ranije prozivke, ili s mojim benignim pitanjima (na koja nadam se imam pravo???) naprosto ih zaobiđite ...Ovde smo da propitujemo sve , pa i ovu svetu lutriju.
Konkretno sam samo želela da mi igrači eventualno pojačamo svoje šanse, ako Vas lično to čini nesretnim, meni je izuzetno žao...izvinjavam se svima kojima to čini zlo.

Nadam se da mi se ovde ne pokušavate možda pretiti adminom u Vašem džepu ukoliko ga imate. Uverena sam da to nije Vaša namera.
Poštovani/a, svako dobro i vama.

Last edited by svetlana33; 15.05.2018 at 21:01.
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 20:58
Sandralab Sandralab je offline
Član

Datum prijave: 11.05.2018
Nepromenjeno

Iskreno
Ja nemam pojma gde to da proverim
Ja SAm za to i zaboravila vas da se ne nadam i radujem previse
Cak sam i link bila kopirala a sad ne mogu da nadjem.

Mozee neko da me uputi i da link pa vam javljam

Valjalo bi da me Bog pogleda jednom u zivotu
Jer mi se ne isplati ziveti sama u beogradu i privatno stan placati.
Sta mi znaci posao u drzavnoj firmi
Kad od njega ne mogu da prezivim.

Puno srece svima
Reply With Quote
Staro 15.05.2018, 21:00
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33 Prikaz poruke
Srecno i svako dobro!

Predlažem da vi ne cenzurišete nas forumaše ,a ako imate problem sa mojim profilom jer nije odgovorio na Vaše ranije prozivke, ili s mojim benignim pitanjima (na koja nadam se imam pravo???) naprosto ih zaobiđite ...Ovde smo da propitujemo sve , pa i ovu svetu lutriju.
Konkretno sam samo želela da mi igrači eventualno pojačamo svoje šanse, ako Vas lično to čini nesretnim, meni je izuzetno žao...izvinjavam se svima kojima to čini zlo.

Nadam se da mi se ovde ne pokušavate možda pretiti adminom u Vašem džepu ukoliko ga imate. Uverena sam da to nije Vaša namera.
Poštovani/a, svako dobro i vama.
ajme !

Da povecas sanse na lutriji ?! Prvo na pamet pada mi da izumem masinu za put u budcnost i povratak iz iste.

Sanse da imigriras u Ameriku mozes povecati ako unapredis sebe i sam sredis papire kao i milioni njih. Ja u Septembru idem u Ameriku, a lutrija ako dodje super, ako ne dodje idemo dalje po planu...
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja