|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade | 
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
  Nasao sam, samo jos da skapiram kako se tacno proverava, a mozda je i problem do njihovog sajta...Kako da znam da li sam izvucen? Po ostalim komentarima bih rekao da ako nisam izvucen da ce mi pisati "has not been selected" ili tako nesto... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
  Samo jos da skapiram kako se proverava i sta treba da gledam, a mozda je i problem trenutno do njihovog sajta zbog opterecenja, videcemo   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

[quote=Katleja Liki;71997]Imate opciju Forgot Confirmation Number.  Na sledecem linku otvorite i popunite: https://www.dvlottery.state.gov/ESC/...firmation.aspx Hvalaaa  Nasao sam, samo jos da skapiram kako se tacno proverava, a mozda je i problem do njihovog sajta...Kako da znam da li sam izvucen? Po ostalim komentarima bih rekao da ako nisam izvucen da ce mi pisati "has not been selected" ili tako nesto... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: Hvalaaa  Nasao sam, samo jos da skapiram kako se tacno proverava, a mozda je i problem do njihovog sajta...Kako da znam da li sam izvucen? Po ostalim komentarima bih rekao da ako nisam izvucen da ce mi pisati "has not been selected" ili tako nesto... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected  Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.   Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.   Landed in Boston 26.06.2018.   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Unapred zahvalan, Moderator 
				__________________ In US since 02.02.2010. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

2x proverio jer sad radi aplikacija bez problema i definitivno, ja supruga i brat HAS NOT BEEN SELECTED! cestitke dobitnicima

__________________ 2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2011 SELECTED ali ponistena lutrija 2012EU00003058 ovo je bio moj broj   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

a kako to nemas last name? pa kako si se registrovao?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ljudi, ja ne mogu da verujem, jel neko moze da pomogne ?? Ukucam podatke za proveru i pise da nesto od podataka nije dobro uneseno. Kada ukucam podatke na stranici za zaboravljen conf.broj i tamo kaze da podaci nisu dobro uneseni. Podatke unosim dobro, imam i kopiranu stranicu sa finalnim podacima iz prijave, i takodje printscreen stranice. kome se obratiti za ovo?? sta se to desava ?? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Jel moze neko da mi odg,popunio sam za proveru sve sto treba,conf broj i isotale podatke... Izbacuje mi posle toga "Session timed out" O cemu se radi? hvala | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|   |