|  | 
 | 
| 
 | |||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade | 
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 To je to. Najverovatnije neće biti novih izvlačenja  , ali ukoliko dođe u međuvremenu do takve odluke, verovatno će svi naknadno izvučeni na vreme mailom biti obavešteni. 
				__________________ 2023. May SELECTED  just woke up after 1000 random not selected years  more than xx entries-not selected   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Jel ima neko nekakvo objasnjenje za ovo? https://ibb.co/jCAwAd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
				__________________ 2023. May SELECTED  just woke up after 1000 random not selected years  more than xx entries-not selected   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: Nisam video da je vec " svetlana33 " isto napisala ...Sorry | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Pozdrav, Citam forum vec duze vremena pa sam zelela da podelim sa vama- juce sam izvucena za GC, case number je 13×××. 2. Put se prijavljujem i prosle godine nisam dobila ali juce smo imali srece   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
  fantastično, dobili ste i lep nizak broj i sigurno dolazite na red srećno na putu do USA   
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Zdravo ljudi! Danas sam vidio da sam izvučen. Zanima me sledeće, posto sam iz Crne Gore i mi imamo US ambasadu u Podgorici, iz nekog razloga sam dodijeljen ambasadi u Beogradu? Da li to znaci da mogu da promijenimi da zakazem intervju u PG? da li bi to narusilo moje sanse za dobijanje vize? Pozdrav! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ 1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat:   
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
				__________________ 1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|   |