![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
9 godina kasnije i mene izvukli
![]() bas sam se nacekao
|
|
|
|||
|
|||
|
Waooo..
sve čestitke.. bez obzira na duuuuuuuuugotrajno čekanje...neki ovde možemo samo da zavidimo
|
||||
|
||||
|
Nema nikakvog mail-a prilikom ponistenja prijave. Ali zato postoje Facebook strane i Twitter nalozi US ambasade koja uvek informise o svemu. Ja sam za ponistenje video na oficijalnoj Facebook strani US ambasade.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. Landed in Boston 26.06.2018.
|
|
|
||||
|
||||
|
I u zvaničnom saopštenju na travel.state.gov je pisalo da će svi prijavljeni biti obavešteni mailom da su prijave poništene. Ne znam zbog čega nekima nije stigao.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vidis i ja bih to voleo da znam. Sada se treba opet prijaviti i cekati, pa i proveravati, posto su neki neobavesteni iz nekog razloga.
Jos sam jedva napravio sliku telefonom i beli paravan montirao, posto nisam u mogucnosti normalo to da odradim u fotoradnji itd.. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Drugi uslov je završena srednja škola. 4 godine bez ponavljanja.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dakle, poenta mog posta je, ljudi zapratite oficijalne stranice US ambasade na socijalnim mrezama i stavite ih u prvi plan kako bi vam uvek notifikacije sa istih izlaze prve i tako je manja verovatnoca da vam nesto promakne nego da se oslanjate na jedan jedini mail koji je mozda zavrsio i u Spam-u itd. |
![]() |
|
|
|