![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Fotografija za prijavu » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
BritSimon kaže drugačije...
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bolje se svi slikajte kod fotografa cena je 200 dinara da ti prebace na USB, lepo ti iseku sliku kada im kazes zasta treba i sve bude super. Negde sam procitao da 40% ljudi bude diskvalifikovano zbog lose slike.
|
|
||||
|
||||
![]()
haha da kako da ne. Ne znam samo cemu onda sluzi validator i zasto te ne pusta da predas sliku sve dok nije OK.
u principu neka svako radi vec u zavisnosti od stepena paranoje koju poseduje ))) (btw, nesto ne mogu da se setim skoro da sam video profi fotograf, osim ako se u to ne racunaju priucene devojke koje rade u studiju za izradu slika, kopiranje, slanje faxa i tsl)
|
||||
|
||||
![]()
Sad možemo da se dopisujemo. Mislim. Proveri da li te ne sprečava ograničenje da korisnik mora imati najmanje 10 poruka pre nego što može da šalje privatne poruke. Ako se dobro sećam, to bi mogao da bude problem.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam na više mesta našao taj podatak da photo validator proveravo samo tehničke detalje slike, ali nema veze, zato što, sad sam gledao formular za prijavu i izgleda da photo validator više ne postoji. Tako da bez razloga diskutujemo. Postoje samo linkovi do photo examples
Što se tiče foto radnji, u Kruševcu postoji sigurno 4-5. Dakle čisto fotografske radnje, nikakve fotokopirnice i sl. i to su radnje koje postoje decenijama. Ne znam kakva je situacija u ostalim gradovima, ali verujem da ih u većim gradovima ima dosta više. U svakom slučaju, sve je stvar izbora. Bitno je da fotografija bude u redu, a da li je slikana telefonom ili kod fotografa, potpuno je nebitno. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
bezveze dizete frku, ali bas bezveze...
|
|||
|
|||
![]()
drugariii pomagajteee, sada se prijavljujem i samo sliku nikako da sredim
![]() ovo mi pise Your photo must be a square picture between 600x600 pixels and 1200x1200 pixels. Proverila sam sliku ovde na sajtu i potvrdio mi je da je okay, i vidim da je slika 650x693pixela ali na sajtu za prijavu mi pise ovo gore jaooojjj |
|
|||
|
|||
![]()
Ako neko moze da mi pomogne kako da to ispravim. Preko Painta sam resize sliku na 600x600pixela i sad nece to da mi prihvati na prijavi.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pa piše da fotografija mora da bude square tj. kvadratnog oblika, dakle iste širine i visine, a 650x693 to nije.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li odgovora ova fotografija? | Dzeremija | Stare teme | 20 | 07.10.2013 22:05 |
Ispravnost fotografija za prijavu na DVL | nenadbdc | Stare teme | 1 | 02.10.2012 19:24 |
Agencije za prijavu GC! | V777 | Vaša strana | 35 | 20.04.2012 20:56 |
fotografija, dimenzije, kvalitet... | bmilos | Stare teme | 263 | 04.11.2011 23:45 |
![]() |