![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim članovima foruma, posebno ovogodišnjim saigračima koje kao i mene počinje da hvata euforija zvana Ishod rezultata DV2020
![]() Iako ne pišem često, pratim forum, a posebno, sa zadovoljstvom, naše kolege dobitnike koji nam prepričavaju svoje početke i svoj život sa druge strane bare, što mi uliva nadu, daje dozu uzbuđenja, pozitivnih misli i motivisanosti potrebnu za put ka cilju ![]() Nadam se pozitivnom rezultatu, naravno, ali sam i svestan realnosti. Držim palčeve za sve nas! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Petnaest godina igram i nisu me jos izvukli [url]https:
Last edited by superkorisnik; 24.04.2019 at 13:01. Razlog: 1 |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, ja igram jos od 2010. godine. Mozda sam 2 puta zaboravila da igram... Prosle godine sam izvucena i cekam trenutno poziv za intervju.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
честитам. када сте предали дс-260? колико се чека да вам јаве датум за интервју?
|
|
|||
|
|||
![]() otprilike toliko i ja ![]() a poslednjih sedam popunjavam i za decka ![]() bukvalno mi se vise ni ne proverava da se ne bih smorila ![]() ali ono kao nista me ne kosta pa uvek ponovo odigram ![]() |
![]() |
|
|
![]() |