![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
zapravo rezultat ove godine je super jer svi troje koji su se prijavili da su dobili su vec bili na forumu. Prosle godine ni jedan sa foruma nije izvucen vec kad su bili izvuceni posle par dana istrazujuci sta i kako da rade nabasali su na ovaj forum.
Sad sam bas pricao sa drugom koji je jos od 2003 u USA preko DV i rekao mi je da je igrao od 1999 kad je ibegao zbog rata u Madjarsku. Igrali su on i zena 1999, 2000, 2001 i vec su se bili iznervirali sto ih ne izvlace i onda su ih izvukli... Igrali su sa jos nekoliko parova i svi su vec bili izvuceni pre njih i zicali ih pa daj ajde kako vise ne dobijate... Sanse su bile 30-50% kako mi rece.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sta svaki drugi ko se prijavio je dobio? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Na žalost 2x has not been selected
Ove godine punimo 40. mislim da odustajemo od USA... razmislićemo do oktobra.
2014 Has not been selected x 2 2015 Has not been selected x 2 2016 Has not been selected x 2 2017 Has not been selected x 2 2018 Has not been selected x 2 2019 Has not been selected x 2 2020 Has not been selected x 2 2021 Razmisliću do oktobra da li igrati... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Onda je bila anomalija ne biti izvucen, a danas biti izvucen.
|
||||
|
||||
![]()
Ja da mogu da vratim vreme unazad prijavljivao bih se od 2003. Verovatno bi dobio odavno. Secam se kad mi je poznanik spomenuo da postoji lutrija davne 2001 ili 2002 ja sam pomislio da je neka prevara u pitanju.
Inace ja ne poznajem nikog ko je ikad izvucen niti nekog ko zna nekog da je izvucen pa mi nekad bude cudno kad procitam da neko zna njih petoro koji su izvuceni |
|
|||
|
|||
![]()
2x I nisam izvučen po drugi put :/ Nastavit ću igrati ali kako idu godine sve teže se odlučujem
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A vec sam pricao o mom drugu koji se vratio sa srednjoskolske razmene 90tih iz USA pa resio da ode na GC prijavio se i izvukli ga. Cak su i njegovi roditelji resili da idu, ajd da ne bude sam, a ionako je u zemlji vec pocinjao haos i oni su dobili. E taj moj drug, ja i jos 3 drugara smo ga pratili u beograd kad je isao po vizu i cekali u Kneza Milosa da zavrsi. Isao je opusteno na razgovor kao da ide da plati recimo racun za struju... Posle smo se zajebavali i on nam rekao ajde i vi, a mi smo mu govorili: neka neka Amerika je to, idi ti prvi pa kad pripremis teren dolazimo. Znaci bili smo u fazonu, razmislicemo kad zavrsimo faks.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Igramo do penzije, sad vec iz zezanja. Srecno svima |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |