![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pa su onda ustanovili da je sistem zeznuo stvari tj algoritam zato sto je 80% izvucenih bili mi koji smo se prijavili u prvih 10 dana od otvaranja aplikacije za zelenu kartu. I onda ostali koju su se prijavljivali u 20 dana takoreci morali su da dele tih 20%. I onda je stupio na scenu cuveni "americki fair play", (sto se vise puta pokazalo kroz istoriju dok su napadali i masakrirali slabije od sebe, al to nije tema) i tako odlucili da ponove sve. e sad koja je verovatnoca da te izvuku jednom? a koja je tek verovatnoac da te me izvuku i drugi put ![]() Iskreno nemam pojima zasto jos uvek apliciram kad ne postoji ni teoretska sansa?! Nemoj molim te da se zalis ima nas i gorih tragicara od tebe. U svakom slucaju sve najbolje ti zelim. p.s. vidim da si iz Hrvatske, raspitaj se malo o Kanadi, imas svasta na youtubu, sa vasim pasosem dosta je lakse, dobijas work and travel permit na godinu dana cim sletis u kanadu bez problema.
2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2011 SELECTED ali ponistena lutrija 2012EU00003058 ovo je bio moj broj ![]() Last edited by milos; 19.05.2019 at 17:32. |
|
|||
|
|||
![]()
E stvarno sam biser
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi, evo da vam javim, skroz sam zaboravio na ovo, uhvatili me kolokvijumi i ispiti na faksu, ni na kraj pameti mi nije bio DV i danas se sjetim kako sam se prijavio na lutriju i reko ajde da pogledam, medjutim "HAS NOT BEEN SELECTED", ovo mi je druga prijava. Sledece godine opet prijava
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,
prvo sam pregledao sve zbog cega mogu da te diskvalifikuju na zvanicnom sajtu, sve tacke imaju jedno zadjednicko a to je da si lagao ( dal je skola, bracno stanje, itd... sto je i logicno ako lazes onda nema sta da trazis tamo) ovo ne spada pod laganje, jer je jednostavno nacin pisanja kod nas, i totalno glupa greška. Nakon toga sam kontaktirao ambasadu lepo napisao kakvu sam gresku napravio, i pitao da li je to problem i sta dalje da radim. Odgovor je bio da pri popunjavanju DS obrazca stavim kako stoji u pasosu. Nadam se da ce sve biti ok. Valjda bi mi napisali da je to za diskvalifikaciju. Last edited by Aleksandar381; 04.06.2019 at 18:16. |
|
||||
|
||||
![]()
чуо да ће да буде секонд дро за 2020 - продао кокице носиље, куче дао шинтерима, од стрица зајми кофер, гугла јефтини летови до америке
DV 2019 - 2 prijave (has not been selected) DV 2020 - 2 prijave (has not been selected) DV 2021 - 1 prijava (has not been selected) DV 2022 - 1 prijava (has not been selected) DV 2023 - 1 prijava (has not been selected) DV 2024 - 1 prijava (has not been selected) |
|
||||
|
||||
![]()
Nije lose provjeriti jos 1 -2 puta, u septembru & oktobru. Ako i bude 2nd draw, nece biti previse selectees.
|
![]() |