![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Sta onda treba upisati ako apliciras na osnovu radnog iskustva ( a pritom imas zavrsenu trogodisnju skolu)?
U tom slucaju onda automatski kandidat nema sansu jer mora da izabere trogodisnje obrazovanje, zar ne? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rodjena u Bosni, ali niti imam njihova dokumenta niti sam tamo zivela. Oduvek zivim u Cg i ta dokumenta imam. Sta bi ti odabrao? Jos jedna stvar.. Mislim da prvi put sada vidim ovaj deo o tome da se treba koristiti sadasnji naziv drzave. Da li je ovo citat sa oficijelnog sajta? Cini mi se da sam ranije koristila stari naziv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.. ali evo mozda ce mi tvoj odgovor na sl. pitanje biti dovoljan - jesi li navela u oba odgovora Hrvatsku? |
|
||||
|
||||
![]()
Ovako,
ja sam rodjena u Makedoniji sticajem okolnosti,duga prica... Oduvek zivim u Srbiji i imam pasos SRB,imam onaj inace izvod iz maticne knjige rodjenih sa hologramom(srpski),inace kad sam vadila prvi pasos 2000 godine sam vadila uverenje da sam drzavljanin Srbije. Imam sacuvane prvi i drugi pasos. Sa Makednojiom nemam nista jersve vadim ovde u gradu gde trenutno zivim. Inace sad u prijavi pisem 1. DRŽAVA U KOJOJ SI ROĐEN - Koristi se sadašnje ime države u kojoj si rođen ovde upisem Severna Makedonija ili kako mi pise u sada u dokumentima Republika Makedonija 2. DRŽAVA PODOBNA ZA DV PROGRAM Ovde isto upisujem Makedonija jel tako 3. DRŽAVA U KOJOJ TRENUTNO ŽIVIŠ Ovde Republika Srbija Jel tako? Hvala puno |
|
||||
|
||||
![]()
Da, pod 1. & 2. bi bila Makedonija (Republika) i 3. R S
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje,ako je završena visoka zdravstvena škola, šta napisati? Hvala unaprijed
|
|
||||
|
||||
![]() Hvala puno!!!! ![]() A za skolu da li upisati samo srednju skolu ili some university ,jer stala sam na 2 godini faksa i od 2008 nijedan ispit? Skola je inace High school Trgovinsko-ugostiteljska turisticki tehnicar A fakultet je PMF geografija |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ima situaciju slicnu tvojoj. Sa Kosova je ali u to vreme zene su masovno isle da se porode zbog boljih uslova u Makedoniju ili tako nesto. Ubrzo po njegovom rodjenju su se preselili u Beograd. Da li to znaci da vama ako budete izvuceni trebaju sponzori ili to vazi samo za drzavljane S. Makedonije?? I jos jedno pitanje. Da li se zna vreme i mesto prezentacije za DV 2021 u Beogradu koja je zakazana za petak??
|
|||
|
|||
![]() Citat:
U DS260 ako si izvucena upisujes sve ustanove koje si pohadjala ispolagala ti to ili ne ipak si pohadjala tako da sve upisujes, gdje god si isla uspjesno ili bezuspjesno ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |