![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Okkk hvala svima koji se trudite da nama kojima ne radi objasnite...evo sta se desava. Kao sto mare care rece, instalirao sam adobe (koji sam naravno imao al ajde jos jednom) i preko edge mi otvara zaista ALI nikakav photo checker vec photo tool koji generalno mogu da skinem sa sajta i koristim kao applikaciju za kropovanje fotografije na PCu i to preko GOM plejera radim... To mi se otvaralo od kada je taj link ostavljen prvi put na temi i kada je devojka koja ga je ostavila rekla da mora edge da se instalira...dakle adobe nije problem
![]() Kada preko edge-a odem na predmetni link >>> https://travel.state.gov/content/dam...IG_cropper.swf <<< Meni se otvori jednostavno alat za umanjivanje fotografije (Crop tool). https://www.photobox.co.uk/my/photo/...d=502223987059 Bas bi bilo super kul ako bi mogli da napravite neki ultra kratki video pa makar i mobilnim telefonom snimali ekran da vidimo kako izgleda taj cuveni photo validator ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pa, šta piše? Šta je pod “B”? Jel možeš da prevedeš?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kao sto je saljivo receno na radionici, parafraziram, "cak i da slikam svog kucnog macka proci ce sve validacije i prijavu". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Validator ili Tool vjer smo malo pobrkali ![]()
|
|||
|
|||
![]()
нека једноставно људи који су извучени кажу шта су користили да провере слике. људи су се сликали телефоном, тако да мислим да то стварно није нека виша математика, они то тако кажу да би се ми потрудили максимално.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Za sve zbunjene. Taj "validator"(zapravo alat) moze i da se skine kao desktop alat i pokrene preko GOM plejera(verovatno i nekog drugog). Nema potrebe da se inatalira XP ili stara mozzila ili edge... Drugim recima ne postoji nikakav validator vec alat koji nam super precizno pomaze da nasu sliku prepravimo u zeljeni format, odgovarajuce velicine sa idealnim proporcijama. Tačka ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ali bio mi je ogroman razmak od vrha slike do vrha glave, apsolutno protiv pravila, pa evo izvukli su me... Cuo sam jos dosta slucajeva da su ljudi izvuceni sa bzvz slikama... Ne mislim da je to glavni razlog za diskvalifikaciju ali eto bolje biti siguran pa uraditi sve kako treba. Iskreno ja se nikada nisam trudio vec sam usputno se prijavio ne nadajuci se nicemu i eto izvukli me kada sam se najmanje nadao... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Neki vid automatske validacije sigurno postoji, a i da ne postoji mogu napraviti "rucnu" proveru kada se ode na razgovor narocito ne treba rizikovati od ove godine jer su najavili mnogo ostrije mere. Na primer, na radionici su rekli da su proslih godina priznavali i pogresno uneta imena, a da od ove to nece dolaziti u obzir. Recimo priznavali su i Djordje i Dorde sto sada vise nije slucaj.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Rekao sam da su proslih godina priznavali oba, a da od ove nece tolerisati neispravno. Tako su rekli na radionici.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |