![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima!
Čitao sam ovaj forum i rešio sam se prijaviti na lutriju ove godine. Prikupljao sam informacije i odavde i sa još nekih sajtova, ali nisam baš uspeo naći ono što me interesuje, tj što mi nije jasno. Zapravo meni se razlikuje adresa na ličnoj karti i na pasošu. Grad je isti, ali je ulica promenjena, pošto sam se preselio u međuvremenu. Kada mi je lična karta istekla promenili su mi adresu na novoj lk, dok je na pasošu i dalje stara (na kojoj više ne živim). E sada, koju adresu treba da stavim u prijavi da me ne bi posle diskvalifikovali ako eventualno budem izvučen? Sa jedne strane, koliko sam ukapirao, oni sve gledaju prema pasošu, ali sa druge strane, to nije više moja prava adresa. Šta da uradim? Značila bi mi ova informacija što pre, znate i sami zašto. Hvala unapred i srećno svima!
|
|
|
|||
|
|||
|
Evo plala ponovo prijava za mene i burazera, po ko zna koji put.
Puno srece svima.
DV 2014 Not Selected; DV 2015 Not Selected; DV 2016 Not Selected; DV 2017 Not Selected; DV 2018 Not Selected; DV 2019 Not Selected; DV 2020 Not Selected; DV 2021 Not Selected; DV 2022 Not Selected; DV 2023.... 2020 Canada
|
|
|
||||
|
||||
|
Jel moze pomoc ako nek zna. Brat mi je rodjen u Prstni i sta unosi kao drzvu gde je rodjen? Kosovo se nalazi na listi...
DV2011 - not been selected 2 prijave DV2012 - not been selected 2 prijave DV2013 - not been selected 2 prijave DV2014 - not been selected 2 prijave DV2015 - not been selected 2 prijave DV2016 - not been selected 3 prijave DV2017 - not been selected 3 prijave DV2018 - not been selected 4 prijave DV2019 - not been selected 4 prijave DV2020 - not been selected 4 prijave |
|
|
||||
|
||||
|
Jeste. Kosovo je eligible country, dakle unosi Kosovo
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Evo uspešno sam se prijavio u 04:15 . Ni meni nije moglo ceo dan. Tako da ako ne možete da se prijavite probajte u ove noćne tj. jutarnje sate.. Srećno svima!
|
|
|
|||
|
|||
|
Пријавио сам се и ја. Први пут није хтело, други пут успешно. Е па нека је са срећом свима!
Иначе што се тиче county/province/state пошто живим у Војводини ставио сам Војводина, јер колико сам сазнао по њима је Војводина province. Google: ''Vojvodina, officially the Autonomous Province of Vojvodina, is an autonomous province of Serbia.'' А мислим да и није грешка ставити Србија. Још једном, срећно свима! )
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav lutrijasi,
Pita me jedan poznanik, prilikom popunjavanja za lutriju zapeo je kod tacke 7 i 9. U vezi tacke 7. koliko cifara treba da ima broj pasosa (ja mu kazem da moj pasos ima broj od 9 cifara)? U vezi tacke 9. sta je to: - Address Line 1 (ja mu kazem ulica i broj kao u licnoj karti) - District/County/Province/State (ja mu kazem da stavi Srbija) - City/Town (on inace zivi u Beogradu, pa sam mu rekao da stavi Belgrade) Zanima me da li sam mu ispravno rekao, obzirom da on zivi u Beogradu? |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima.
Pokusavam da posaljem prijavu na ljutriju,medjutim kada kliknem an submit kaze mi da je sesija istekla da moram prijavu da odradim za manje od 60 minuta...a ja je zavrsim bukvalno za 3-4 minuta... Da li je neko imao ovakav problem?
|
||||
|
||||
|
Citat:
Javljali su se ljudi prethodnih dana sa slicnim problemom, po svemu sudeci je server preopterecen obzirom da je ostalo jos dva dana do kraja prijave. Koliko sam ispratila uspevali su ljudi tokom noci ili rano ujutru da se prijave pa pokusaj tada.
|