![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Naravno, nek vam je sa srecom u nastavku procesa... I jos jednom puno srece onima koji nisu proveravali jos... @Better future, nema informacija od tebe...?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da li je mozda pametnije prijaviti (popuniti oba ds-260) pa ukoliko njen odbiju, nastavimo sa mojim, bez posledica? Da li neko ima ovakva iskustva? Hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Naime teoretski sagledano svatko od supruznika ima pravo da gura svoj case i odbijanje jednog gl. entranta ne bi trebalo automatski da diskvalifikuje i drugi slucaj jer jedan gl. entrant moze da zadovoljava uslove, a drugi na primer to ne mora da ispunjava, ali zato moze da prodje kroz prvi slucaj kao derivativ onog entranta koji je zadovoljio. Naravno ono sto je za vas sada najvaznije jest uslov da ste pravilno popunili prijave, i naznacili sve derivative kako treba. Ukoliko taj uslov ne bi bio ispunjen sama prijava bila bi automatski nevazeca, jer obavezno u prijavi morate da navedete supruga i decu ispod 21 g. ukoliko ih netko ima. Nadalje Vasa supruga bi trebalo da pogleda da li vredi njezino radno iskustvo obzirom da ona nema trazenu 4godisnju skolu u recenom roku bez prekida, ali mozda ima poslednjih 5 godina minimum 2g radnog odnosa u zanimanju za koje je potrebno skolovanje (ili iskustvo) u trajanju od min 2 godine... Ono sto je takodjer vazno jeste vas case number, pa prema njemu treba da se ravnate, ako je supruga osetno nizi broj svakako pogledajte da li zadovoljava uslove. Imate pravo na oba dobitka, pa bi bilo mudro svakako proveriti legitimitet njene prijave, i ne odustajati unapred. srecno vam bilo ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mozda bih trebali da posaljemo mail u Kentacky i upitamo upravo za ove dve stvari : -njeno radno iskustvo -uticaj na moj case (vrv su imali prilike da odgovaraju i na gluplja pitanja ![]() Sto se tice number-a, suprugin je 8XXX a moj 32XXX sto je osetna razlika. Mada citajuci forum, primetio sam da ljudi i sa vecim CN "prolaze" . |
|
||||
|
||||
![]()
@GiM Cini mi se da je 2018 godina bila kriticna kad je podela viza stala negde kod case-a 27000 nek me ispravi neko ko se bolje seca.
Obzirom na koronu i sta se sad desava (i sta ce se desavati u narednom periodu) ja bi na tvom mestu gurao obe prijave paralelno. Suprugin case moze relativno brzo doci na red, ne bih da lupim, ali moguce da cete po njenom case-u ici na intervju vec nakon nove godine, a po tvom case-u je pitanje, mozda tek na leto, a mozda i nikad. Guraj oba parelelno, pa ako odbiju suprugu kao entranta onda nastavljas sa svojim case-om. |
|
||||
|
||||
![]()
Ako supruga ne ispunjava uslove, a 99% ne ispunjava, osim ako nema radno iskustvo u onim traženim zanimanjima, samo ima da puknu pare bez veze. Lekarski pregled, ukoliko nemaju decu, 400 + 660 za vize u ambasadi + novac za vađenje svih onih dokumenata i vakcine, dakle lagano 1200-1300 dolara, a ukoliko imaju i decu,lagano sve odlazi na 2000+ dolara.
2018. se stiglo do 25775... |
|
|||
|
|||
![]()
Jedno pitanje, da se odmah nadovezem... Zena ima manji case number ali nema 4-rogodisnju srednju skolu (ima trogodisnju pa je skoro zavrsila jos jednu cetvorogodisnju)*
A sta znaci ovo ima 3godisnju pa je skoro zavrsila jos jednu cetvorogodisnju? Ako je zavrsila cetvorogodisnju i ima tu diplomu sta jeproblem??? |
|
|||
|
|||
![]()
Jedino kada ce saznati da li moze zena ili ne je na razgovoru u ambasadi, znaci kad se plate takse, koje propadnu tad, a onda kad muz stigne na red ako sve bude ok i dalje sa papirima opet sve placate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cestitam svim dobitnicima.
![]() Zelim vam da sto pre dodjete sa ove strane Bare. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zasto bi iko uopste igrao lutriju ako zna da ne ispunjava uslove i da nece moci otici ako ga izvuku? To je samo zavaravanje samog sebe. Ocigledno je da je cetvorogodisnja skola zavrsena naknadno, tako da od skole nema nista, medjutim ako je deficitarno zanimanje onda bi trebalo da imaju realne sanse da prodju. Da budem iskren sad mi nesto ne pada na pamet koja bi to mogla biti trogodisnja deficitarna zanimanja, ali moguce da je nesto specificno za cim postoji potraznja u SAD. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |